Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Fruktiga sommarnaglar!

pricknagel2

 

God kväll på er alla!

 

Tittar in en sväng på kvällskvisten, med ett par bilder på senaste sommarnaglarna jag gjorde på en jättegullig tjej härom dagen. 😀 Man blir ju bara så glad när man tittar på de här! 😀 På tipparna ligger en hallonröd gelé som jag har blandat till av rött och rosa, prickarna är gjorda för hand med vit gelé och i c-kurvan ligger olika fimofrukter inbyggda i gelén. Dom var verkligen tokroliga att göra!

 

pricknagel1

 

Nu ska jag bära ut lite kvällskaffe på altanen och sen ska vi bara sitta och softa en stund därute, i den härligt ljumma kvällen. Den här dagen har varit helt otroligt varm, men jag klagar inte. Jag älskar värmen alldeles för mycket för att våga klaga, hur varmt det än är. *s* Men det är lite jobbigt på nätterna, den här lägenheten är extremt varmt sommartid. Nåja, jag tycker mer illa om att frysa så jag ska inte säga nåt där heller. 😛

 

Ha en fortsatt härlig kväll alla, och på återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Jättefina och somriga verkligen!!

Kommentarer är stängda.