Allmänt

Dagens inköp – rosa scooter

Det här skulle igentligen vara ”Dagens Vill-Ha”, men till min stora glädje blev det dagens inköp istället! smiley

Jag har funderat på en scooter eller Eu-moppe länge, men det har liksom bara inte blivit av. Tycker det är ett superpraktiskt fordon, lätt att ta sig fram med överallt, och det är ju inget minus att just den här är såå himla söt! Rosa! smiley Den svarta var i och för sig snyggare, men efter mycket funderande kom jag fram till att det ändå var den rosa jag ville ha. Dessutom kommer ingen annan kunna med att köra omkring med den…smiley

Det började egentligen som ett skämt, när sambon kom och visade mig annonsen och tyckte den skulle passa mig. Och det tyckte ju jag också förstås! smiley

Så den 31 mars ska jag iväg på intensivkurs för förarbeviset, (har ju inget körkort ju) men redan den 19 mars kommer min lilla pärla. Väntetiden beror på att 07-orna inte kommit ut i butikerna ännu. Men det spelar ju faktiskt inte så stor roll.. jag tror inte jag kör omkring med den i 2 decimeter snö ändå.

Så nu ska man ut och göra vägarna osäkra..haha..

Dom som känner till mina bravader i Ätran får nog rysningar i hela kroppen nu. (gapskratt)

Hälsningar//Glad Indra

Finns att köpa på Köp en scooter.nu där också bilden är lånad.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...