Allmänt

En gråregnig dag…

gardenflowers1

 

God förmiddag på er alla!

 

Sitter här och väntar på min systers kompis som ska komma hit och göra naglar. 🙂 Idag är det faktiskt riktigt kyligt ute, tidigare i morse kändes det nästan lite höstlikt. Men förhoppningsvis har vi ännu några sommardagar kvar framför oss.

Idag blir det som sagt nagelfix nu på förmiddagen, och senare i eftermiddag ska jag fortsätta med allt som är kvar här hemma. Hjärtat är borta och städar i gamla lägenheten idag, och har även kört hit de sista smågrejerna som stod ute på balkongen. Det står på altanen nu och jag måste gå igenom dem innan jag bestämmer mig för vart allt ska ta vägen.

Men nu ska jag starta upp nagelhörnan och slå på kaffebryggaren. Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

 

276872_106837519414052_486795_n

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...