Allmänt

Nya rosa prylar till köket! :-)

dagens-rosa1

 

God eftermiddag på er!

 

Har försökt vila en stund nu på eftermiddagen men det verkar vara ett hopplöst företag. Hur trött jag än är efter min hispiga natt så kan jag bara inte somna. Men hjärtat fick nog vila en stund i allafall, han har knappt sovit i natt på jobbet han heller.

Vi var iväg tidigt idag och stod utanför Storknallen redan innan portarna öppnat strax i 11 och väntade idag. 🙂 Målet var framför allt EKO-hallen, där vi visste att det skulle finnas wire och lite annat som vi var ute efter. Hittade även krokar till badrum och toalett, den första till badhanddukar och den andra till smycken och halsband. 🙂

Sedan gick vi vidare till Clas Olson och införskaffade ytterligare små måste-ha-grejer innan vi till sist avslutade vår shoppingrunda på Outlet-butiken i Europrice gamla lokaler. Fanns en hel del saker där, om man är ute efter nyttoprylar, förvaring och såna saker. Hem kom vi i allafall till slut och i en av kassarna låg ovanstående nya rosa grejer. 😀

Äntligen har jag fått mig en liten rosa köksradio! 😀 Den är ju bara såå ursöt och den kommer dessutom passa perfekt att ta med sig ut på altanen när man sitter där under varma sommardagar. 😀

Den andra apparaten är en yttepytteliten vattenkokare. Det har vi verkligen behövt, med tanke på att vår gamla har hängt med i många år nu och även om den fortfarande fungerar så har den börjat blixtra och ha sig. Lite lurigt så där. Så nu blir det ett byte. Enda nackdelen här är den ena fördelen faktiskt – det faktum att den är så liten. För den rymmer bara 0,5 liter så är man många får man köra flera omgångar. Men då får det bli så. 😀

 

Nu ska jag börja med middagen här, som idag blir crépès med svampstuvning.

Ha en fortsatt fin eftermiddag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hoppas husspöket gillar rosa:)

Kommentarer är stängda.