Allmänt

Goaste jättevovven! ;-)

kita12

 

Tänkte jag skulle bjuda på några bilder medans jag fixar i ordning resten av fotona ifrån vår lilla familjesammankomst igår. 😀

Vad man än kan tro när man ser de här, så tycker jag faktiskt om hundar…haha! Men Kita ville gärna pussas – mycket! Och hon har en enorm tunga! Hehe! 😀 Och det var dessutom en varm dag igår, vilket innebar att hon dessutom utnyttjade vattenbaljan i bakgrunden ganska frekvent. Och ja, de flesta vet ju – eller kan åtminstone tänka sig in i – hur en nydrucken leonberger ser ut runt munnen… Våt! 😛

 

kita21

 

Men Kita är verkligen världens snällaste hund! Så godmodig och vänlig så det inte är klokt! Till och med Loxy, som kan reta gallfeber på en sten om det skulle behövas, hade hon tålamod med. Fina goa Kita! 😀

 

Men nu ska jag fortsätta med resten av fotona och se hur mycket jag hinner innan vi ska iväg.

Ha det gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...