Allmänt

Veteranmotorcyklar på Stora Torget ikväll!

borastorget1

 

Jahopp, då var det mesta undanstökat här hemma. Vilken himla disk jag hade lyckats samla på mig sen igår! Dessutom verkar jag ha en sån där fumlig dag när man bara tappar, snubblar, slår i och har sig överallt. Diskningen resulterade i byte av kläder eftersom jag, efter att ha tappat diverse skålar, tallrikar och annat i vattnet, var totalt dyngblöt och hela köksgolvet var som en insjö.

Nu ska jag i allafall sätta mig och kika runt lite på favvobloggarna och kolla mina mail, och sen hoppas jag att solen har kommit fram till balkongen. Jag har precis varit ute och satt upp balkonglådorna på räcket igen efter att dom har fått stå på bordet i över en vecka för att inte flyta bort i regnet. Det är ett härligt tecken när man kan sätta upp dem igen.

 

Ikväll är det i allafall dags för en liten tur till stan. Tisdagskvällarna viks under sommaren för veteranbilar och motorcyklar på Stora Torget här i Borås, och ikväll är det dessutom Mc och mopeder det speciella temat. Så Håkan ska köra ner sin Honda 500 som han har ägnat sig åt att göra i ordning under vintern och ställa upp på torget. Torgträffen anordnas av Sjuhäradsbygdens motorhistoriker och det brukar finnas en hel del snyggt att titta på för den motorintresserade. 😀 Klockan 18.30 ska dom finnas på plats ikväll på Stora Torget i Borås.

 

Fram tills dess ska jag försöka göra mig av med en envis huvudvärk som jag vaknade med i morse så jag kan hänga med ikväll. Håkan ska dumpa av mig och Loxy och min mor och Elliot på torget innan han åker vidare och hämtar Hondan, så vi kommer väl strosa runt och fönstershoppa lite innan det hela sätter igång.

Ha en fin dag därute så kanske vi ses fram emot kvällen på Stora Torget. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...