Allmänt

Soooool!!! :-D

loxymorgon161

 

God morgon på er därute i stugorna!

 

Idag fick vi vakna till solen som sken in genom fönstren – helt underbart! 😀 Enligt både SMHI och yr.no så ska vi faktiskt få lite sol och värme ett par dagar nu, hoppas verkligen det stämmer. Klockan är bara strax över nio på morgonen men vi har redan över 14+ i skuggan, så fortsätter det i den takten så blir det nog skönt i dag. =))

 

Grannarna har startat upp sitt eget lilla personliga värdskrig nu på morgonen igen, så vi har ägnat den senaste timmen åt att lyssna på vrål, gap, skrik, bankande, kraschande och så vidare i all oändlighet. Jag undrar hur  mycket som gick sönder av deras möblemang och övriga ägodelar idag. Det är ju verkligen deras ensak, men jag begriper ändå inte hur man orkar leva ihop och gräla så mycket. Det är ju inga snälla saker man har hört dom säga till varandra i mellanåt heller. Jag vet ju att jag inte skulle stå ut med det i allafall. Nu verkar det dock som någon av dem har stuckit iväg för dörren drämde igen för en stund sen och det har lugnat ner sig därinne. Det är ju inte direkt så man går omkring vid väggarna och lyssnar – det ekar i hela huset när dom sätter igång. Men så bor vi nog i en pappkartong också. Det är sjukt lyhört i det här huset.

 

Nu ska jag i allafall ta och sätta igång med morgonsysslorna och sen får vi se vad vi ska hitta på idag. Blir det så fint väder som man hoppas så vill man ju gärna utnyttja värmen och solen. 🙂

Ha en fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. cecilia (med Saga & Betty) säger:

  åh sol.. jag vill oxå ha sol. vi får nöja oss med en mulen dag.

  kram

 2. säger:

  Naaw, vilka sötnosar du har!

  Nu hittar du receptet på chokladkakan hos mig 🙂 http://www.kackabecka.se/blogg/?p=677
  Varsågod! Kram

 3. säger:

  Japp, sol här också!

Kommentarer är stängda.