Allmänt

Dagens Vill Ha – Vovvetröjor & Schampo från Posh Pooches!

vovvetrojor1

 

Dagens Vill Ha är en hel hög med underbara vovvetröjor från Posh Pooches! 😀

 

Jag vet – jag har massor med tröjor till Loxy som är så gott som oanvända. 😛 Men det är ju så himla roligt med nya kläder, och massor att välja bland. Dock måste jag nog i såfall fundera på att köpa en garderob till honom, för hans lilla hängare och byrå är så fulla att de bågnar. Det kommer inte in ett enda litet linne till där. Hm…Maggie på hundmodebloggen har ju en himla smart garderob till alla sina fina saker… Man kanske skulle… 😉

 

Hur som helst – på önskelistan ligger just nu en röd ”Paw Story” från 229:-. Loxy har inget rött över huvud taget och den här var så himla fin i den färgen tycker jag. 😀

Tröja nr 2 är en rosarandig ”Cello” med tillhörande halsduk från 259:- och den finns även i blått och brunt.

 

Den ljusblårandiga tröjan heter ”Hug me”, som det också står på ryggen. Ursöt och finns även i beige och rosa, från 259:-

 

Och till sist den ursnygga ”Dinky Diamonds” med texten Love i glittrande rhinstones på ryggen. Jag blev förälskad i den blårandiga, men tröjan finns även i rosa och rött, från 289:-

 

tigikollage1

 

Ytterligare en sak som jag både vill ha och behöver är ett nytt schampo och balsam. Det sista gick åt när Loxy hade rullat sig i nåt äckelpäckel härom dagen, så nu kommer jag inte undan längre. Jag har använt samma schampo i flera år nu, och jag älskar det. Men jag har hört så mycket positivt om Tigi’s härliga produkter, så nu måste jag bara prova dem. Jag vet inte riktigt vilket av dem ännu, men jag vet att Anna på Posh Pooches har provat dem, så jag får rådfråga henne. 🙂

 

Samliga produkter hittar du på Posh Pooches.se.

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Skulle vara väldigt kul att höra hur tigis hundprodukter är. Älskar deras grejer till mig själv. Och de luktar alltid så gott. Och lagom.

    Och det är kul med nya hundtröjor. Även om vovvarna inte använder dem så ofta. Har du sett att ellos har rea på fina puppia tröjor? klart prisvärt.

  2. säger:

    Vi tavlar snart om TIGI produkter sa da far du vara med!

Kommentarer är stängda.