Allmänt

En riktigt kall morgon!

gosig-troja1

 

God förmiddag på er alla!

 

Ja, idag är det milt sagt en kall dag! 13,9 minus i morse när hjärtat åkte till jobbet, och det är fortfarande -10 nu fast solen lyser. Jag har förstås inte fått sova denna morgon heller, och idag pågick oväsendet fram till ca halv 10 innan dom gav sig iväg här nere. Nu är det dock tyst. Har jag tur så får jag i allafall ett par timmars frist innan dom är hemma igen.

Vi har i allafall varit ute på en morgonprommis, jag och vovvarna, och det var ingen höjdare för någon av oss. Jag frös som en tok och både Loxy och Elliot fick köldkramper ungefär samtidigt, så jag gick där med en hund på varje arm för att värma tassarna på dem. Idag är det verkligen kylslaget.

 

Nu har jag i allafall bäddat, druckit morgonkaffe och kollat igenom fb, mail och lite annat. Så nu är det dags för disken innan jag sätter mig i nagelhörnan en stund. Väntar på att kompisen Veronica ska ringa också. Hon springer omkring på stan i lite olika ärenden för jobbet idag och brukar vilja ha samtalssällskap då. 😀

 

Ha en fin dag alla, och passa på att gå ut i solen och få lite ljus. =)) Klär man sig varmt och inte har små frusna tassar så är det ju egentligen en härlig dag! 😀

Må så gott och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...