Allmänt

Min vackra lillasyster!

nikki3

 

Jag måste bara hoppa in här en snabbis mitt i mina köksbestyr och visa er resultatet av min syster Nicole’s fotografering igår! 😀

Självklart är jag partisk så det skriker om det och tycker förstås att mina systrar är dom vackraste som finns på jorden, men ärligt talat – hur fina är inte dom här bilderna?!! 😀 Och då ska ni också veta att det här är första gången som hon poserar för en kamera så här. (bortsett ifrån mina trakasserier genom åren då förstås..*s*) Men en fotograf alltså. Och jag tycker dom blev helt otroligt bra!

 

nikki4

 

Den första delen av fotosessionen hade hon håret i den här flätfrisyren, en helt ny syn för mig (och förmodligen för henne själv också.. *s*) men jag tyckte det var otroligt sött. Och jag blev helt paff när jag såg det, för just i dag av alla dagar så provade jag för första gången i mitt liv att fläta min långa lugg på sidan i en inbakad fläta, något som ingen av oss brukar ha. Och så går jag in på syrrans blogg och ser det  här. Lustigt sammanträffande minst sagt. 😛

 

nikki22

 

Andra sessionen åkte flätan ut och fläkten kom fram, en enkel förändring men som gjorde stor skillnad på uttrycket i bilderna. Jag är fortfarande helt fascinerad över hur naturlig hon är framför kameran så här första gången. Jag har varit där själv, och vet hur svårt det kan vara innan man blir bekväm med det.

De här fotona har jag förstås vrålstulit på hennes blogg..hehe! Men det finns många fler på Nicoles blogg att titta på för den som vill, även om det ändå bara är en bråkdel av alla foton hon fått sitta och välja bland.

Själv är jag tokstolt över min lilla syster som kameran verkligen ser ut att älska! 😀

 

nikki1

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Angående det du skrev: jag anser…Ju mindre komentarer, ju mer avundsjuka.. så låt det bli tysssst här..haha 🙂 puss

 2. säger:

  God kväll vännen! Vilka otroliga fina bilder på Nicole. Måste komma ihåg att springa in till henne och säga det med. Jag fullkommligen älskar frisyren hon har. Så skulle jag vilja ha någon gång.
  Ser att du och Loxy har varit dåliga och jag hoppas så hjärtligt att bägge är på bättringsvägen nu. Ser ut som det ska bli skit väder denna vecka med. Jag deppar snart ihjäl mig. Den extra dagen med sol som ni fick förra veckan fick inte vi. Det blev regn och blåst från tisdag och framåt…är så trött på det. Snälllla lite sol tack!!!
  Nu har jag uppdaterat bägge bloggar och druckit kaffe så ska se om jag kan sova på det med haha. Lite motsägelsefull kanske! Sköt om er så jätte mycket och många varma soliga kramar!

 3. säger:

  Jättefina bilder! och jag gillar flätfrisyren starkt! =)

 4. Cherlindrea säger:

  Elin: Ja, jag gillade verkligen den också, även om den verkligen är annorlunda. 😀 Tror inte jag själv skulle passa i den, men jag tycker min syster var jättesöt i den. 🙂

Kommentarer är stängda.