Allmänt

God natt på er alla..

loxybubbla2

 

Hej där ute i stugorna alla!

 

Hur har dagen varit? Själv har jag tagit det väldigt lugnt idag för att inte riskera att bli dålig igen. Lite har jag grejat förstås, idag blev det kökslådorna som fick sig en genomgång. Jag var bara tvungen att organisera dem lite så jag slipper leta mig hysterisk efter vispar eller stekspadar varenda gång jag ska ha något. Jag tömde ut varenda låda, skurade dem med Ajax och efter att ha slängt en hel del mystiska prylar som jag inte ens vet varför jag har sparat, som burklock utan burk, halva grillpinnar och trasiga iskubslådor så fick jag riktigt bra ordning i lådorna till slut. Jag inbillar mig att både bakning och matlagning kommer att bli dels lättare och dels roligare när köket är lite mer funktionellt. 🙂

 

Men det är väl ungefär vad jag har gjort idag. Förutom matlagning och sånt där annat måstegöra förstås. Nu sitter vi och kikar på ”Misstänkt” på 4:an som ikväll handlar bland annat om oupplösta våldtäkter runt om i Sverige. Det är verkligen skrämmande hur mycket det faktiskt är. För er som är intresserade, så kan man gå in på Kriminalkanalen och läsa i listan om hur det ser ut i sitt eget län.

 

cutecolorsloveicon32

 

Men så fort det här är slut så ska vi krypa i säng. Håkan jobbar sin sista dag i morgon inför semestern, sen kommer han att vara ledig i 6 1/2 vecka. 😀 Vi har lite olika planer för sommaren, både sådant som är bestämt och sådant som bara är på funderingsstadiet än så länge. =)) Men mest av allt hoppas vi på sol och värme nu, så vi kan njuta av Håkans semesterveckor på bästa sommarsätt.

 

Till er bloggvänner som vet att jag brukar läsa era bloggar: Förlåt att jag varit dålig på att kommentera den sista tiden.
Jag är inne hos er och läser men jag har inte haft varken tid eller ork den sista tiden till att skriva hos er alla. Men som sagt – jag hänger med i allafall. 😉

 

Må nu så jättefint alla och sov så gott i natt! På återseende i morgon.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...