Allmänt

En dag i telefon… :-P

pellis11

 

Hallå på er därute!

 

Då börjar den här dagen lida mot eftermiddag – eller ja, sen eftermiddag ska man kanske säga. 🙂 Jag som trodde att jag skulle klättra på väggarna här hemma idag utan Håkan att gnälla för, har haft full upp – i telefon! Haha! Jag har alltså suttit mer eller mindre konstant i telefon sedan i förmiddags. Först drygt en timme med kompisen Gun, sedan ytterligare ca en timme med min farbror Göran. Och precis när vi lagt på ringer kompisen Veronica. Efter lite drygt en halvtimme bryter vi då Håkan ringde, och så pratade vi en halvtimme ungefär. Sedan ringer Veronica igen och vi fortsatte att prata – i 2 (!!) timmar till. Och därefter ett kortare samtal med min bror. Så strax över fem timmar har jag tillbringat i telefon idag. Hur galen är man inte då på en skala liksom..? Haha!

Jaja, jag har i allafall inte haft någon tid att tänka på eventuell rökabstinens i allafall. 😛

Nu kommer snart mamsen för att hämta pellispricken som börjar bli lite rastlös här uppe. Ibland undrar jag om han har ett sjätte sinne och känner på sig när matte är på väg, för annars är han hur lugn som helst. Det är bara precis strax innan hon ska komma som han börjar vandra omkring och lyssna vid dörren. Märkligt det där.

Själv ska jag fortsätta med mina nageldekorationer. Jag har faktiskt hunnit med en hel del idag, samtidigt som jag har pratat i telefon. 😀 I morgon tänkte jag ta en bakdag i stället. Jag behöver fylla på med makroner som är totalt slut. Strykande åtgång på de där måste jag säga. =))

Men först måste jag bara visa den här som jag hittade ute på nätet. Kanske vore något att ha när man har bråttom att slänga ihop lite cuppisar..

 

cupcakesmaskin1

 

En riktigt söt lite cupcakesmaskin. 😀

 

Ha en fortsatt fin dag alla! Jag återkommer lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vad roligt att du gillade min blogg. När jag gör mina macarons så använder jag en spritstyll som är rund (en av denna modell http://www.kakburken.se/product_info.php?products_id=317) Hoppas du får till dom för det är ju en mycket god kaka och en kaka av sötaste modell.

Kommentarer är stängda.