Allmänt

Jag ska bli moster igen! =))

Nu är det äntligen dags att gå ut med den stora nyheten! Min lillasyster ska bli mamma för första gången! smiley Min lilla syster, som jag förmodligen alltid kommer att se som Lillan. Det är helt ofattbart att hon redan är såpass gammal. Fast gammal förresten…hon är ju faktiskt bara 20 år, och från början reagerade jag väl som de flesta storasystrar förmodligen gör, och tyckte hon var alldeles för ung. Men beslutet var hennes att fatta, och ingen av oss gjorde något för att påverka henne, utan gav henne bara den information om för- och nackdelar som hon bad om. Och i sanningens namn så finns det ju något som heter psykisk mognad också. Nicole har alltid varit oerhört barnkär och har haft mycket med barn att göra, både som barnvakt åt vår andra systers två söner, helt på egen hand, sen hon var ännu yngre, och som dagisfröken. Hon utbildar sig till och med inom barn- och ungdomssektorn så glädjen över och intresset för barn är stort.

Det här kommer säkert att gå jättebra!

Så nu börjar den där evighetslånga väntan igen… tre ljuvliga små syskonbarn har man gått och väntat på tidigare, och varenda gång känns det som de blivande mammorna är elefanter minst! Dom går väl dräktiga över året om inte ännu längre, om jag inte minns helt fel..?? Nåväl, så har det känts i allafall, och nu är det alltså dags igen. Om jag inte är alldeles ute och cyklar, så ska hon ha nångång i november, så jag kanske får en alldeles jättespeciell födelsedagsgåva i år. smiley Lilla Evelyn kom ju till världen några dagar innan min födelsedag, trots att jag tyckte att Linda hade kunnat knipa ett par dagar till. Men närå! Himla småsint, eller hur? smiley smiley

Massa Grattis till dig min älskade lillasyster & till blivande pappa Cico! smiley

Jag kommer naturligtvis att rapportera om hur detta hennes välsignade tillstånd framskrider allt eftersom.

Var rädd om dig nu, Systra Mi! smiley

// Indra – Glädjs åt vårt kommande lilla tillskott i släkten.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...