Allmänt

En lugnare dag idag.. :-)

blomsterfoto1

 

God förmiddag på er alla!

 

Det blev lite sent med första inlägget idag. Jag sov visserligen ganska länge, men orsaken är väl snarare att jag fick sticka ner till mamsen och hämta Elliot så fort jag var på benen. Mamma är i Ulricehamn i dag så Pellisen ska vara hos oss idag.

Som vanligt är morgonen ganska jobbig just nu, eftersom de vanorna man har skaffat sig under typ 20 år plötsligt ska brytas. Jag har i alla år tagit min kaffekopp, något att läsa och mitt cigarettpaket och gått ut på balkongen/altanen eller vart jag nu gått och påbörjat min dag där. Nu blir det lite som att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen på morgonen. *s* Jag måste skapa en ny, sundare vana som ersätter den gamla, det tror jag skulle förenkla mycket.

Men utöver det så känns det som det skulle bli en bra mycket lugnare dag idag än igår. Och det är väl så det ska vara får jag hoppas, att det blir lättare ju längre tiden går.

 

Idag är Håkan iväg på Såtenäs igen och det kändes mycket märkligt att vakna ensam idag för första gången på tre månader. Vem 17 ska jag skälla och gnälla på nu när abstinensen sätter in?? Haha, nej skämt åsido, jag är faktiskt inte så hemsk. (hoppas jag.. 😉 )
Men om jag inte ska bli rastlös igen så är det nog dags för mig att sätta igång med något så jag håller mig sysselsatt. Jag har lite planer, vi får väl se vad det blir. 🙂

 

Ha en jättefin dag alla, och må så gott!

På återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Dennis säger:

    Hello. du är ju omöjlig att få tag på så kan du logga in på msn eller nåt:p
    Kram Bror

Kommentarer är stängda.