Allmänt

Idol-finalen 2013

Hej på er alla och hoppas ni har klarat detta årets första snödag på ett bra sätt! 🙂

Det var ju inte några små mängder som vräkte ner natten till idag precis. 😛 Min stackars lilla vovve har knappt kunnat ta sig fram på grund av snödjupet när vi varit ut på våra smårundor under dagen. En tjej som skulle komma hit till mig idag från Ulricehamn var tvungen att stanna hemma eftersom det var ett sådant kaos på vägen hit, och jag såg på facebook att många haft problem med översnöade bilar, inställda bussar m.m. och inte ens kommit iväg till jobbet. Jag var tokorolig när Håkan åkte till jobbet i morse och jag visste att han skulle ligga på 40-vägen till Göteborg tillsammans med massa galningar som inte verkar ha minsta självbevarelsedrift i trafiken. Otäckt!

Nåväl, nog om snöstorm, trafikkaos och annat värdsligt – nu är det Idolfinalen som gäller! 😀 Kevin och Elin har sjungt två låtar var än så länge och det är svårt att säga vem som ligger bäst till. Jag tycker Kevin är jättetrevlig och duktig, men det är ändå något riktigt speciellt med Elin. Kevin är bra men jag är rädd att hans röst tyvärr skulle kunna försvinna i mängden i framtiden. Elin däremot, har en otroligt speciell röst och udda stil, och hon skulle utmärka sig vart hon än visade sig. Så även om jag tycker att Kevin verkar både sympatisk, duktig, trevlig och allt sådant så håller jag nog på Elin ikväll. Men jag är ingen musikkännare, så jag kan ha helt fel. 😉

Dags för Kevins version av Vinnarlåten ”Belong”! 😀 På återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...