Personligt

Nattsvammel igen.. ;-)

husselox1

Hej där ute i natten..

 

Jaha, då satt man här igen.. Klockan är nu 03.31 och jag har ännu inte lyckats få min envisa skalle att begripa att den borde somna en stund. Jag vet att jag borde ligga still och få lite vila i allafall, men nu höll jag på att bli tokig av rastlöshet och tristess. Visst är det supergulligt att titta på Loxy och husse som ligger och sover så gulligt tillsammans, men efter några timmars envis sömnlöshet så blir man nästan irriterad och i stället infinner sig en barnslig lust att kittla Håkan under fötterna eller vifta med korv framför nosen på Loxy. *s*

Det är inte kul att vara vaken ensam på nätterna.

Så nu gick jag upp för att titta runt en stund i cyberspace och kanske till och med bli lite trött av det hela. Eller ja, trött är jag väl, så där lite lagom sömnig. Men vad hjälper det när man är klarvaken? Och nu hör jag dessutom redan morgonfåglarna utanför fönstren. Då känns det nästan lite kört om man säger så. Natten är så gott som över.
Men jag ska ändå göra ett försök till att få mig lite sömn. Jag har ju en massa planer för morgondagen så jag har inte den minsta lust att gå omkring som en zombie i morgon.

 

Nej, nu ska jag sluta gnälla! Usch vad jag har gnällt på min förbaskade sömn den sista tiden. Värre än vanligt alltså. 😉  Men det är frustrerande, och något som dessutom är ganska viktigt, så det är väl inte så underligt om det rör sig i tankarna och får utlopp här på min egen blogg.

 

nattblogga1

 

Hur som helst, nu ska jag hoppa i säng igen, men fortsätter det som det gjort hittills i natt, så är jag tillbak här inom en timme igen. 😛 Men det gör inte så mycket, för då är det bara drygt en timme kvar tills Håkan ska upp och till jobbet, så då kan jag sätta på kaffet och pyssla om honom lite innan han åker. 🙂 Jag sitter och gruvar mig för hans skull här. Just nu är det 4,9 grader ute, och jag misstänker att det inte kommer att vara så där himla mycket varmare vid halv sex-tiden. Och han måste ta hojen till jobbet idag – 10 mil! Det kommer inte att bli varmt…

 

Hoppas i allafall att ni sover gott därute, och ni som ofrivilligt inte gör det – Jag lider med er!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Moster Marita säger:

    Det är synd o dig när du inte kan sova men du är så otroligt rolig trots det. Jag skrattade högt för mig själv när jag läste om hur du fick lust att kittla Håkan under fötterna eller dingla med en korv framför den sovande Loxy. Du är härlig!!!!
    Kram från mig.

  2. Cherlindrea säger:

    Moster: *Skratt* Jamen, det är inte så konstigt. Du skulle bara veta hur kittlig han är under fötterna…haha! Det är väl därför jag är så himla frestad i mellanåt. 😉
    Massa kramar!

Kommentarer är stängda.