Allmänt

Måndag igen..

pellismiddag1

Ja, hej på er alla – lite senare idag. 🙂

 

Jag blev sängliggande igår tyvärr, när vi kom hem ifrån middagen hos mamma, och hade jag inte varit så superfrestad av vad som väntade på soffbordet så hade jag förmodligen sovit runt till morgonen. Men nu råkade jag veta att det låg en jättepåse med OLW’s ostbågar ute i vardagsrummet… ja, ni förstår ju liksom… *s*

 

Något som också var fullkomligt sjukt gott igår var middagen hemma hos mamma. Årets första färskpotatis för vår del, med sill, gräddfil och gräslök från mammas eget land. 😀 Vi pratade om den där potatisen hela vägen hem sen, Håkan och jag..haha! Jag är helt tokig i färskpotatis!

 

cutecolorspixieline1

 

Den här morgonen mådde jag helt klart mycket bättre när jag vaknade, och jag har till och med fått sova hela natten. Jag hade egentligen tänkt sätta igång lite smått med saker jag behöver göra redan vid halvåtta-tiden i morse när jag klev upp. Men så gjorde jag ett stort misstag – jag tog med mig min bok som jag fått låna av kompisen Heidi ut på balkongen tillsammans med morgonkaffet, och sen blev jag sittandes där – tills boken var urläst. I tre timmar! *s* Men har ni inte läst den än så kan jag varmt rekommendera den; Marley och jag av John Grogan. Det var den sjukt roligaste bok jag har läst på flera år! 😀 Men även gripande, tankeväckande och delvis väldigt sorglig. I slutet har den dock vänt igen och när man lägger ifrån sig boken är man både full i skratt, tagen och besviken över att boken är slut. Jag säger bara; Läs den! 😀

För icke-bokmalar så finns den numera även som film. 🙂

 

cutecolorsbalicon52

 

Så nu ska jag försöka komma tillbaka till verkligheten och få lite gjort här hemma. Vi har startat upp den nya frysen idag, och periodvis låter den som ett tröskverk…haha! Jag hoppas verkligen att den till sist beslutar sig för att stanna vid de andra perioderna, där den bara susar lite svagt. Förhoppningsvis beror det på att den jobbar lite extra nu för att få upp kylan, men jag är skeptisk. Det lutar åt att vi får börja vänja oss vid ett helt nytt – och högt – ljud här i lägenheten.. Men ärligt talat så är det värt det för att få tillgång till denna jämförelsevis enorma frys. *s*

 

cutecolorsbalicon52

 

Hoppas ni får en fin dag alla, och att vädret håller sig någorlunda okej. Här är det lite mulet idag och regnskurar då och då, men vi har enorma 12+ ute… 😀 Snacka om att kraven har sjunkit.. *s* Men har man upplevt snö och 2,2+ i juni har man inte längre så höga anspråk..hehe!

 

Må så gott nu så ses vi lite senare. Jag håller tummarna för att migränanfallet är över för den här gången.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...