Allmänt

Migrän idag…

loxyjagvilar1

 

Tittar in en liten snabbis så jag inte helt försvinner idag igen. Men bara för att tala om att jag fått en odräglig migrän, så det blir inte så mycket mer gjort idag. Loxy och jag har legat och vilat båda två nästan hela dagen och nu ska vi snart ta en sakta promenad ner till mamma, Håkan, lilleman och jag, och äta sill och potatis. 🙂 Jag är verkligen inte speciellt social idag egentligen, av naturliga skäl. Men äta måste jag ju ändå och det är ju faktiskt lika lugnt hos mamma som hemma hos oss, så det ska nog gå bra. Och jag slipper laga mat idag. 😉 Det hade ju förstås Håkan gjort annars, men nu kom han precis hem ifrån en mc-tur med Jonas och Jari och ibland är det så himla skönt att sätta sig vid ett färdigt middagsbord. =))

 

cutecolorsbalicon52cutecolorsbalicon52cutecolorsbalicon52

 

En sak har jag i allafall fått gjort idag, migrän eller inte. I förmiddags kom Håkan och Jonas hem med min nya frys. 😀 150 cm hög (jag minns inte hur många liter det var nu.. *s*) med mängder av lådor och fack och massa plats för allt jag vill baka och laga. 😀 

Så den har jag fått på plats på samma ställe som jag tidigare hade en köksvagn, och köksvagnen har jag skurat från topp till tå och inrett med kryddväxter, oljor och kokböcker – perfekt att rulla fram bredvid spisen när man lagar mat. Men eftersom frysen var tvungen att ligga ner under resan hit så får den stå till sig tills i morgon innan vi startar den. Sen är det dags att börja fylla…haha! Eller ja, jag ska försöka bli av med migränhelsiket först också, men sen… 😉

 

Nu ska vi kila ner till mamsen och äta. Må så gott alla, och återkommer jag inte mer ikväll så vet ni vad jag gör. *s*

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. uch uch…. huvudvärk eller migrän är ALDRIG kul.. hoppas de e bättre idag, måndag?!! kram

  2. säger:

    En krya-på-dig-kram, från lilla mig;)

  3. säger:

    Gud vilken söt bild! ♥
    Hoppas att maten var god och att din migrän är bättre. Kram.

Kommentarer är stängda.