Allmänt

Min systers söta arabföl! :-)

arabfol1

 

En fin solig morgon idag! God morgon på er alla! 🙂

Sitter i telefon och pratar med min syster som har denna ljuvliga lilla arabbebisen ute hos sig nu. 😀 Jag måste bara ut och hälsa på nu så jag får träffa den här lilla skönheten. Såå vacker! Och med dom föräldrarna han har så är det inte så konstigt. Vill ni se fler bilden på den lilla sötnöten så kika in på min syster och svågers hemsida Wellbrant’s Shetland & Araber. På Dagboken ligger det massor av foton! 🙂

 

*

 

Nu ska jag i allafall börja göra mig i ordning här. Det blir en stadstur med mamsen i dag. Dels ska jag vara smakråd hos optikern, och dels ska jag lämna in min Hello Kitty-klocka för att korta av armbandet. Sen blir det väl att vi kikar runt lite innan det är dags att ge sig av hemåt igen. Håkan jobbar fortfarande så lilleman får följa med i sin väska idag, och då brukar jag inte stanna så länge i stan.

 

Hoppas ni får en fin dag därute alla. Det är redan +9 ute så det kanske blir lite varmare idag om vi har tur.

På återseende lite senare!

 

arabfol2

 

Söta Pikat! 😀

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Vackert föl!

  2. säger:

    Hallå! :o)
    Jag älskar våren, för det är oftast då alla fölisar kommer till världen… och Pikat är ju en riktig skönhet minsann! Jag fick uppleva den glädjen förra året, då min systers ena halvblod fick en liten Let’s Dance II!

    Sv: Tack vad glad jag blir! :o) Du är alltid lika snäll du!

    Stora hundar har jag också en jäkla respekt för numera. Har aldrig varit rädd för hundar, oavsett storlek, men nu känner man ju sig så sårbar när man har en liten vovve.

    Vi får se till att undvika stora, läskiga hundar… ta en omväg i det vackra vädret! :o)

    Hoppas ni har en fin torsdag, och hälsa Loxy med en stor kram :o)

Kommentarer är stängda.