Allmänt Skönhet & hälsa

En kväll med film och pedikyr… :-)

fot

 

God kväll på er!

 

Jag sitter här i soffan och tittar på Transporter 2 och pysslar med lite pedikyr samtidigt. Glada färger på tånaglarna tycker jag gör jättemycket för utseendet på fötterna. Men är det något jag skulle vilja lägga pengar på nu innan sommaren så är det en riktig fotvårdsbehandling. Jag skulle verkligen behöva slipa bort förhårdnader och fixa till naglar och andra saker. Men jag har en ytterst märklig känsla som jag nästan tror har gått i arv, för min mor har det precis likadant och det är att jag tycker det känns obehagligt när andra håller på med mina fötter. Det har jag känt så långt tillbaka jag kan minnas. Det är nån slags…ja, jag vet inte..personlig känsla över fötterna. Som om en främling får röra något som egentligen är privat. Hur skumt som helst egentligen, för jag har absolut inga som helst problem att visa fötterna, till exempel i öppna skor eller barfota. Men röra dem gör jag helst bara själv. Snacka om skum idé..haha!

Är det någon annan som känner igen sig i det här eller har något annat som känns liknande?

 

Hur som helst, ikväll pysslar jag själv med mina fötter. 😀 Fotbad, lite slipning, fotcréme och klippning & filning av naglarna. Sen ska de sistnämnda få en ny färg och kanske lite roliga nagelapplikationer. Jag vet att det är många som låter sina tånaglar bli lite längre nu för tiden, och vissa har till och med extremt långa tånaglar. Men det är definitivt inget för mig! Jag har alltid tyckt att det är ganska vidrigt med långa tånaglar och kommer nog aldrig att vänja mig vid att det ska vara något snyggt med det. Men var och en blir salig på sitt. 😀

Det här är dock lååångt över min gräns.

 

toenails1

 

Ja, vad tycker ni? Det är ju massor med människor som har såna här. Jag vet dock inte riktigt hur utbredd trenden är i Sverige, men i USA verkar det vara stort!

Personligen tycker jag som sagt att långa tånaglar är läbbiga, hur snyggt dom än är lackade. 😉

 

image

 

Nehepp! Nu ska jag fixa vidare här. Och försöka hänga med i filmen. 🙂

Ha en fortsatt jättemysig kväll alla, och en god natt när det blir dag. På återseende i morgon bitti!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Tack, jag ska kolla Melba och Tradera.
  Både jag och Julia älskar också rosetter (fast det är mest hon som har dem på sig).

  Håller med att långa tånaglar är inget vidare…

  Ha en bra kväll du med. Här är också Transporter 2 på. 🙂

 2. säger:

  Här är ju för kallt och opraktiskt med långa tånaglar men jag tycker det ser rätt tufft ut:)

 3. säger:

  å jösses….. vilka lååånga tånaglar! Jag blir helt chockad när jag ser bilderna. Hur har man skor och strumpor med såna naglar?! De har man tydligen inte…

  Jag har funderat på att måla mina tånaglar (som inte är sådär långa. håller med dig, de e vidrigt med långa tånaglar.) och kanske ska jag ta en mörk röd?! jag måste nog fundera lite.

  kram

Kommentarer är stängda.