Allmänt

MC-utställning på Svenska Mässan i Göteborg

mcbild1

Nu har jag äntligen fått lite koll och rensat bland alla foton jag tog på mc-mässan. Det är en massa blandade hojar, för även om jag själv är mest intresserad av Harley-Davidson så finns det ju så himla mycket andra snygga motorcyklar också.

Vi kom till mässan runt 10-tiden på förmiddagen, och då var det redan så gott som fullt på parkeringen. Första parkeringshuset vid Focus var fullt, så vi fick åka vidare till nästa. Där fanns det ett 30-tal platser kvar. Kön in till mässan gick ifrån Focus-huset och igenom hela glastunneln över till mässan, och vidare igenom korridoren där. Vi bestämde oss för att sticka runt till huvudingången och hoppas på att det inte hunnit bli så mycket där än. Vi hade tur. Visst gick kön strax utanför ingången, men vi kom ändå in på runt en kvart. Senare på dagen när jag var ute en sväng, så gick kön i en vid båge runt hela den öppna platsen framför Mässan, runt huset och bort utefter trottoaren. Det var helt sjukt mycket folk!

Tyvärr hade jag ingen hundvakt, eftersom det fanns en risk att han skulle dra med sig maginfluensa hem ifrån mamma, som skulle haft honom. Inte så lämpligt så här några dagar före Håkans knäoperation. Så han fick följa med. smiley Min duktiga lilla kille. Det är tur att han är van vid att vara med mig överallt. Han brydde sig inte ett dugg om allt folk, bara han fick sitta i sin väska och kika på alla människor och hojar. *s* Men vädret var inte särskilt trevligt i Gbg i lördags, så varken jag eller Loxy var speciellt roade av att gå ut. Det fick bli små korta nödvändighetsturer. smiley

smiley Här kommer i allafall ett litet urval av alla hojar jag fotade, både tunga och en del lätta mc + nån scooter. Ha överseende med den dåliga kvaliten. Det var hopplöst att försöka få till något med folk som sprang och trängdes runt motorcyklarna hela tiden. Men det blev några bilder ändå. Håll till godo! smiley

mckollage1

Harley-Davidsons utställningsplats på mässan, med bland annat supersnygga tankar lackade i olika mönster.

mckollage2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En liten ego-tripp..haha! Jag testar Sportster inför eventuellt kommande köp i vår.

mckollage3

Blandade motorcykelmodeller:

hdkollage1

mckollage6

mckollage5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mckollage4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hdkollage5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som sagt, så var det sjukt mycket folk på mässan. Vid ett tillfälle så stod jag på andra våningen och fick en bra överblick över mässhallen, så då passade jag på att ta några foton. Och detta var ändå ganska tidigt på förmiddagen, innan köerna hunnit bli riktigt ruggiga. Längre fram på dagen gick det knappt att ta sig fram.

mc1

mc2

mc3

mc4

Och där ger jag mig med foton. smiley Det var i allafall en riktigt kul dag, och jätteroligt att vi var flera som var där. Förutom Helén & Jari, så hade vi även bestämt med Sven & Lisbeth som åkte tåg, precis som vi skulle ha gjort, plus Carina och Aimo, som kom lite senare. Väl inne på mässan sprang vi på folk vi kände hela tiden, från både Borås och andra ställen, så det var riktigt kul det här året. smiley Dock lämnade vi mässan lite tidigare än planerat, pga min hälsa. Men det var ändå över 5 timmar vi gick där, och det är ju en stund. Kan i allafall klart rekommendera den här utställningen om du är det minsta MC-intresserad. Tänk bara på att ta på dig ordentliga fotvänliga skor. smiley Hehe!

// Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...