Allmänt

Blommor, naglar och nutellaplättar! :-)

godnatt1

God kväll på er!

Då var den här måndagen snart tillända, och den tänkte jag avsluta med ännu lite underbara syréner från mammas trädgård. Det har varit en riktigt skön – men blåsig – dag. Hoppas verkligen det blåser mindre i morgon, för vi tänkte ge oss ut på något som nästan börjat bli lite av en tradition för Håkan och mig. Nämligen en mc-tur ut på vår vackra svenska landsbygd som vi sedan brukar avsluta med en lunch på något fint och mysigt ställe. 🙂 På motorcykeln ser man verkligen omgivningarna på ett helt annat sätt än i bil, och jag tycker det är ett underbart sätt att fira vår nationaldag, att åka runt och se det mest svenska vi har, vår vackra landsbygd och natur. 😀

***

pinknails1

Jag hann förresten med att fixa till mina egna naglar i helgen också. 🙂 Inte för att det är så mycket att skryta med precis…haha! 😛 Efter att nya datorn kom i min ägo så blir dom bara kortare och kortare. 😀 Jag älskar att ha dem så korta att jag kan skriva snabbt på tangentbordet utan att märka av dem. Innan var dom så långa att jag störde mig på både klickandet och att jag slog ner två-tre tangenter samtidigt. Jag känner mig nästan stympad med så här korta naglar, men det får helt enkelt vara så ett tag. För tillfället känns smidigheten vid datorn viktigare än långa naglar. 😛 Men den här rosa färgen har varit mer än populär det senaste. Jag har gjort likadana på både vänner och familj förutom mig själv, bara med små undantag på ringfingrarna. Glitter på vissa, strasstenar eller blomsterstickers på andra. Och på några, alldeles speciella dekorationer. Men lika somriga allihopa. 🙂

pinknails2

***

Avslutningsvis måste jag bara slänga upp ett litet kollage på något som jag glömde lägga upp samma dag det hände, nämligen vårt lilla plättkalas. Både min syster Nicole och hennes dotter är fullkomligt tokiga i Nutella. Så när dom kom på lunch var det så klart plättar med grädde, färska bär och Nutella som stod på menyn. En riktigt smarrig sommarlunch som jag mer än väl kan rekommendera – om man inte håller för hårt på midjemåttet förstås.. 😉

***

nutellaplattar1

Och eftersom jag är så himla kass på att få upp bilder samma dag som saker och ting sker, så kommer det lite sånt här efter hand. Nästa gång blir det mina systersöners tårtkalas vi hade hemma hos mamma en solig sommardag. 🙂

Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar med den planerade mc-turen i morgon.

Ha en fortsatt trevlig kväll alla nattugglor och sov så gott ni andra! 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...