Allmänt

Mina små mascotar.. :-)

kitty2

Hej hej på er! Jag köpte en liten sak till mig själv i matbutiken igår som jag bara måste lägga in en liten bild på. 🙂
På en liten vägg på leksaksavdelningen hänger en massa söta Hello kitty-nyckelringar i lite olika utföranden. Jag har sneglat på de där varenda gång jag har varit på Maxi, säkert de senaste 3-4 månaderna men inte riktigt kommit mig för att köpa någon. Men igår kunde jag inte låta bli, så en liten mjuk Kitty fick följa med mig hem. 😀 Hon kommer dock inte få sitta på min nyckelknippa utan hänger i stället perfekt till på utsidan av min HK-väska. 🙂

kitty11

Och appropå Hello Kitty så måste jag ju samtidigt visa vad jag fick av kompisen Veronicas yngsta son härom dagen. 😀
En annan liten söt Kitty som har fått en hedersplats bredvid datorn. Där får den stå och agera datormascot. 😀 Tack så jättemycket igen B, för den här! 🙂

Men nu är det dags för en liten vila för min del. Det blir ingen bakning idag, alla måste-saker drog ut för mycket på tiden. Men nu har jag fått en hel del gjort i allafall, och det känns bra.

Ha det nu så gott alla, så återkommer jag lite senare.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hej Indra. hur är det med dig? Länge sedan jag kommentera nu, men jag har inte slutat läsa din blogg 🙂 Söta maskotar du har. Kram Jennie

Kommentarer är stängda.