Allmänt

En dimmig morgonpromenad med Boss..

bossmorgon1

 

God morgon på er alla!

 

Hua, vilken natt!! *skratt*

Både Håkan och jag har sovit sådär lite fläckvis hela natten, och när jag till sist gav upp vid sextiden i morse så var jag helt stel och hade värk i hela krooppen. Vi har nämligen haft – inte en – utan två små vovvar som har legat och trängts med oss i natt. 😛 Hur 17 kan de där små pysarna ta sån himla plats i sängen?? *s*
Första delen av natten var det Håkan som fick dra hela lasset, med Loxy intill sig under täcket och Boss mellan knäna. Då fick jag sova en stund. Men ungefär efter halva natten så bytte dom och då fick jag Boss under täcket och Loxy mellan knäna, och kunde inte röra en fena. *s* Jag brukar verkligen inte ta sån himla hänsyn till Loxy. Han somnar om även om jag flyttar på honom. Men Boss däremot, var lite orolig sä här första natten hos oss, och blev han väckt så hoppade han ner och tog en runda i lägenheten för att sedan stå och gnälla nedanför sängen igen. För upp kommer han inte själv. 😉 Så för att inte väcka honom så låg jag där som en packad sill och stelnade till mer och mer.

 

Men vid sex gick jag alltså upp, bryggde lite morgonkaffe och satte mig ute på balkongen. Jag hann dock inte med mer än ungefär halva koppen förän Håkan kom upp med Boss som satt innanför sovrumsdörren och gnällde efter mig. Lilla sötnöten! 🙂

Så det var bara att dra på sig kläder och gå en för mig mycket ovanligt tidig morgonpromenad i dimman. Boss var salig… 😛

Sen hinner vi inte mer än innanför dörren så ska Loxy upp också, vilket resulterade i att även Håkan kom upp för att gå ut med honom. Så klockan sju i morse satt vi alla ute på balkongen, Håkan och jag funderandes på vad tusan vi gjorde uppe vid den här tiden och Loxy & Boss stensovandes nu när dom fått upp oss ur sängen… *s*

 

Hundar alltså… 😛

 

Nu ska jag fortsätta att fixa med fotona från semestern. Hoppas ni får en fin dag idag och att solen tittar fram som utlovat. Här är det en riktig tjocka än så länge.

 

Må så gott alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(8) kommentarer

 1. säger:

  Det var så skönt att läsa att ni var ok igår kväll! Jag var precis på väg att ringa om inte du hade uppdaterat.
  Vet du vad, några nätter kommer ni att krångla lite osv men efter två veckor kommer ni att inse att om ni ska lämna tillbaka Boss så måste ni hitta en ny kompis hehe. Hoppas allt går bra och morgonkaffe ute tidigt är härligt!!
  Många kramar vännen

 2. säger:

  haha, kan inte låta bli att skratta lite. Sicka killar! De visste nog precis vad de gjorde. Köra upp de där tvåbeningarna så man får heeeela sängen för sig själv sen 😉

  Underbart foto på Boss 😀

 3. säger:

  hEHE det låter som om ni ær barnvakter eller nyførældrar, *s* Ja Boss går upp nær man sjælv går upp om klockan så ær fyra och då ska han ut direkt 😉

  Puss

 4. Annelill säger:

  Haha! då förstår du hur jag också hade det.
  kram mams.

 5. Ojoj vilken natt *skrattar*

  har du sett såna där skumgummitrappor till hundar så de kommer upp i soffor, sängar m.m..

 6. säger:

  Visst är det mysigt med hundarna i sängen!!!;-)
  Hörde du varit i mina trakter, jag bor inte så långt från Lori 🙂 Hoppas ni haft en bra semester!!

 7. säger:

  hahaha!

  Ja, vad gör man inte för sina hjärtegryn???

  KraM

 8. säger:

  sicken sötnos när han sover sådär!

Kommentarer är stängda.