Allmänt

På väg ut…

jag-o-vovvsen1

 

På väg ut med vovvarna i eftermiddags.. 🙂

 

God kväll på er alla!

 

Jag har haft en absolut fullspäckad dag idag och har inte haft en chans att sätta mig vid datorn. Först ikväll blev jag klar med allt, men då var jag så trött att jag bara lade mig i soffan och där har jag legat sen dess och slötittat på en dvd vi hade hemma, ”Alla hans ex”. Jag har sett den förr och tycker den är riktigt bra även om jag går i taket gång på gång, över det här med reality-shower, i allafall så som dom framställs i den här filmen.

 

Hur som helst – i morse åkte vi iväg till Maxi Stormarknad för månadens storhandling igen, och det tog förstås ett par timmar. Sen tog det ytterligare ett par timmar att få in allt på rätt plats, dela upp och frysa in storförpackningar och allt annat som ska göras.
Efter att maten tagits om hand så var det blommornas tur. Jag kom nämligen över några helt otroliga krukväxter idag till kanonpriser. Två enorma blå Hortensior och två ännu större Dahlior, så stora har jag aldrig sett nångång. Jag visste inte ens att dom kunde bli så stora. 😛 Jag lägger upp foton på dem i morgon.

 

Sen var det dags för middagen som tog lite längre tid än vanligt i dag. Jag testade en ny grej, som faktiskt blev supergott, nämligen fyllda ostgratinerade paprikor. Recept och bilder på dem kommer också i morgon. Jag orkar bara inte sitta och fixa och ladda över foton ikväll.

 

Förutom detta, så har jag även hunnit med att fixa mina bedrövliga naglar idag. 😀 Nu är dom riktigt fina med små vackra dekorationer. =)) Sen har mamsen varit här uppe och hälsat på med Elliot idag och vi har fått prata ikapp oss lite. Vi har ju missat en hel vecka liksom… *s*

 

Men nu ska vi bara ta en sista tur med vovvarna här, Håkan och jag, och sen är det sängdags för vår del. Håkan har varit ute på en mc-tur med några av kompisarna idag och är något trött han också. Jag är inte ens riktigt säker på att han är vaken… *s* Han har slocknat av några gånger i soffan ikväll. 😉

 

Hoppas ni har haft en fin dag och kväll alla, och att ni får sova gott i natt.

Jag återkommer i morgon, och då lovar jag att alla utlovade foton kommer – eller ja, i varje fall första delen av dem. =))

 

Må så gott alla!

 

Foto: Annelill,  Viola-Linnea.blogspot.com

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...