Allmänt

En natt med Gizmo…

gizmomorgon2

 

God morgon på er alla!

 

Idag får min älskade saknade Gizmo hälsa god morgon med en bild från förr. Jag drömde om min lilla kisse i natt av någon anledning och blev åter igen påmind om hur mycket jag saknar honom. Jag misstänker att drömmen kommer sig av att en nätbekant förlorade sin katt i dagarna, så att minnet väcktes till liv. 🙁  Det var 17 långa år vi hade tillsammans, så det är ju knappast konstigt att man har många minnen och blir påmind titt som tätt.

 

Men hur som helst – hur har ni sovit i natt? Hoppas ni har haft en bra morgon. Själv har jag knappt sovit alls i natt, och var på benen tidigt i vanlig ordning. Det går lite upp och ner med sömnen nu, och i natt har jag sovit på soffan igen. Det betyder dock att Håkan har fått sova i allafall, och det känns faktiskt viktigare just nu. Han behöver all sömn han kan få under läkperioden. Men jag skulle tro att det är den störda sömnen under de här veckorna som gör att jag mår kasst av och till och att huvudvärk och illamående spökar var och varannan dag. Det blir förhoppningsvis bättre när vi återgår till normala gängor igen.

 

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och umgås lite med min nyvakna sambo. 😉 Men jag återkommer senare med lite svar på allehanda frågor jag har fått om mitt nagelpysslande. =))

 

Må så gott alla och ha en fin dag!

 

gizmotavla1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilken fin chinchilla perser, eller var han shaded? Jag har haft perser och exotic katter förut, men min man är allergisk så nu har vi ”bara” vovvarna. Hoppas du får en bra dag. Jag VAB:ar och skriver tenta. Varför kan man inte klona sig??;-) Kram kram

Kommentarer är stängda.