Allmänt

Fluff! =))

fluff11

 

Hej därute alla!

 

Då var jag tillbaka från stan, efter möte, handling och lite andra ärenden. Det är riktigt milt ute idag så jag hade för en gångs skull klätt på mig för mycket. Inte helt vanligt för mig… 😛

 

Nu står jag i allafall i köket igen..*s* En omelett står redan i ugnen och jag ska snart börja göra en stuvning till den. Men en annan sak som jag också ska prova idag som jag tänkt göra så länge är Fluff. 😀 Jag är så himla nyfiken på hur det där smakar. Det görs utav vispgrädde och valfritt godis och man använder det som tårtfyllning, till cupcakes och liknande. Jag köpte en hög med olika godispåsar idag, och idag har jag valt att göra Fluffet på Ahlgrens bilar. Återkommer senare när jag vet hur det blivit. 😛

 

Ha en fortsatt mysig dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...