Allmänt

Lite lördagssnack på kvällskvisten…

teatime5

 

Hej där på er alla söta!

 

Jaha, det kanske inte är så svårt att gissa hur den här dagen blev…

Efter en totalt sömnlös natt så blir man trött. Och egentligen ska jag väl vara glad för det, för i vanliga fall blir jag råpigg i stället – av övertrötthet – och somnar inte på flera dygn. Men jag hade ju förstås inte tänkt sova bort hela eftermiddagen för det.

Vid två-tiden gick jag och lade mig för att vila en stund, kanske få sova ett par timmar om jag hade tur. Efter två timmar höll jag på att krypa ur mitt eget skinn. Någon i huset har hamrat och borrat precis hela dagen! Det pågår jämt – varenda helg! Det här huset måste vara helt perforerat vid det här laget.
När klockan var fyra gick jag upp och åt några mackor, fortfarande lika trött och nu hade huvudvärken kommit också. Så efter maten och en tur med Loxy gick jag och lade mig igen, tänkte att jag i allafall skulle försöka vila en timme till – sen fick det vara bra. Då måste grannen ha slutat borra eller också var jag för utmattad, för jag brann av totalt – och vaknade nu vid 19-tiden. Himla kul!

 

Jaja, jag hade ändå inte orkat göra något annat så länge jag var så trött, men jag blir lika frustrerad varenda gång en dag har gått till spillo så här. Jag har liksom ingen lust att sitta och greja med naglar eller baka eller göra nåt annat sånt på nätterna, och jag har faktiskt inte vänt på dygnet heller egentligen. Det är när jag inte fått sova som jag ibland slocknar på dagen, och har jag kunnat somna på dagen så somnar jag också även på kvällen sen – för det mesta. Det är precis som jag måste komma över en slags spärr. För ibland somnar jag ju inte på flera dygn, och då har det ingen som helst betydelse om det är dag eller natt.

 

Men nog tjatat om det nu. Det är ett himla liv i huset i kväll, och innan minnet hann ikapp mig så trodde jag att det var grannarna som hade en av sina vanliga helgfighter. Men så kom jag ihåg att några andra grannar högst upp i huset hade satt upp en lapp i hissen i veckan om att dom skulle ha fest ikväll. Och det låter som en redig fest må jag säga. 😛 Det är ett himla liv!

Men absolut inte mig emot. Man måste få parta och ha kul då och då, och det är inget dom har ofta precis. Det är bara att gilla läget de få gånger det händer tycker jag, och alla grannar var ju förvarnade. Men det är ju så himla lyhört i det här huset, så trots att det är en våning i mellan oss och festen, så låter det som dom ska ramla rakt ner i vår lägenhet med halva möblemanget i mellanåt. 😉

Det enda jag våndas inför är när alla festglada gäster ska hemåt senare. Det verkar som om folk med lite (eller mycket) innanför västen bara måste peta på min scooter. Titta på den med fingrarna, provsitta lite, fotas intill den. Och sen är det jag som får klagolappar av andra sura (självklart anonyma) grannar för att mitt larm ”går i tid och otid”.  För helsike! Jag kommer få ett hysteriskt utbrott om dom startar larmet i natt, och det sitter en sån lapp på den i morgon. Då kommer folk här i huset få se tidernas längsta (och största) skällsbrev på anslagstavlan! Jag ska skriva det på ett A2-papper! *s*

 

Men nu ska jag ägna kvällen åt att kila runt och läsa alla mina favvobloggar. Det är bara urtrista grejer på tv ikväll, så jag hoppar över den delen. Jag ska sätta på en kanna te, tända lite ljus och mysa med lilleman i soffan tills det är sängdags.

Men vem vet – jag kanske kikar in igen om jag har tråkigt. 😉

 

Må så gott alla och ha en fin lördagskväll!

 

illust118

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Kvällste, det är mysigt!! Vad jobbigt med renovering varje helg :O Jag har varit hos Bellman idag igen, han är verkligen underbar! <3

Kommentarer är stängda.