Skönhet & hälsa

Schwarzkopf Gliss Asia Straight

gliss1

 

Jag tänkte  bara kika in en snabbis och tipsa er om ett helt underbart schampo och balsam som jag provade för första gången nu i veckan.

Jag har inte sett det förut, så det är nog ganska nytt. Annars brukar det ju stå ”Nyhet” på flaskorna även när man själv har använt dem i typ ett år. 😉

 

De här hårprodukterna från Schwarzkopf Gliss heter Asia Straight och ska ha en anti-frizz-effect. Det riktar sig främst till personer med ostyrigt och frissigt hår, och ska även ge släthet och glans.

Jag har provat flera andra schampon tidigare som utlovar glans med hjälp av pärlemor, silke och allt vad det nu är, men inte varit riktigt nöjd. Många av de där produkterna känns nästan feta och jag tycker aldrig att håret känns riktigt rent, trots att jag har torrt hår och hårbotten som inte direkt känns smutsigt, även om det skulle vara det.

Hur som helst – nu tänkte jag att jag skulle testa de här produkterna och jag är sjukt nöjd!

 

Schampot är krämigt, lättlöddrande och doftar otroligt friskt och fräscht. Men framför allt ger det en mjukhet som är helt otrolig. Jag som ändå har så torrt hår känner att jag knappt skulle behöva balsam efter schamponeringen. Eller rättare sagt, det känns som jag har haft balsam i, så mjukt blir det av själva schampot. Jag har aldrig varit med om något liknande.

 

Dessutom känns håret rent och fräscht länge, och ger en härlig lyster och dämpar ner frissigheten. Så de här hårvårdsprodukterna, som man kanske vid första anblicken får känslan av att bara vara till för att få rakt och slätt hår, är super för så mycket mer!

Det utlovar ”rakhet” upp till 48 timmar utan värmeplattning, men det vet jag ju inte riktigt om jag har känt av. Men å andra sidan har jag ju inte så jättelockigt hår, så det kanske märks av tydligare för dem som har det.

 

I allafall är det ett schampo och balsam som jag varmt kan rekommendera!

Finns i de flesta butiker och varuhus, ca 30-40:-/st.

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    svar: haha ja, han hade min mamma också när hon var liten. Gammal gubbe som vägrar gå i pension!

  2. kikar in… ska läsa ikapp nu. Hoppas ni har de bra?! KRAM

Kommentarer är stängda.