Naglar Skönhet & hälsa

Lila naglar med tre rader rhinestones & pärlor

nails-lilac-stones1

Dags för en ny nageldesign. 🙂

De här naglarna är ju egentligen lika glammiga som de jag lade upp igår, om inte mer till och med. Men jag tycker att det är kul med lite bling även till vardags och är man på rätt humör så kan man faktiskt ha såna här naglar även när det inte är fest. Jag har inte riktigt bestämt mig än, men antingen blir det dessa eller också de gammelrosa som jag väljer att ha till helgen. =))

De här naglarna är grundade med ett djupt lila lack av märket Depend, nummer 163. Därefter har jag med hjälp av nagellim för att det ska hålla bra, applicerat tre rader med pärlor/stenar. En rad med lila rhinestones, en rad med vita pärlor och till sist – en rad med klara rhinestones. Avslutningsvis har jag förseglat lack och dekorationer med ett klart topplack av märket O.P.I.

Många fäster pärlor och andra dekorationer med hjälp av ett genomskinligt lack, men jag tycker inte det håller lika bra som med ett nagellim. Jag använder mig alltid utav Depends superlim med pensel till mina dekorationer, antingen rosa eller ofärgat. Med penseln kan man fästa pärlor och andra små saker med mycket bättre precision än med en vanlig limflaska, där det gärna kan komma för mycket lim åt gången. Det är dock mycket viktigt att limmet har torkat helt torrt innan man lackar över med ett topplack, annars får du med lim på lackpenseln som sedan förstör ditt lack.

Det var den här dagens nageldesign. 🙂 Jag håller på med lite nya saker nu, men jag vet inte om jag hinner bli klar med det tills i morgon. Men det kommer upp så fort jag har fotat det. =))

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...