Naglar Skönhet & hälsa

Gammal nageldesign i ny tappning… :-)

nails-pinkblueflower1

 

Jag gjorde en lite kul grej idag med mina naglar. 🙂

Det här är de lösnaglar som jag haft på mig lite drygt två veckor, och som jag visade här för nån vecka sen. Men då hade jag små rosa rundlar med snögubbar på dem. Nu tyckte jag att det var dags att vårda mina egna naglar lite, så jag tog av lösnaglarna. Men eftersom dom var så välbevarade och det knappt fanns något lim kvar på baksidan så bestämde jag mig för att spara dem för återanvändning nån gång framöver. Snögubbarna kändes däremot inte så inspirerande att använda igen, men det gjorde däremot blommor. 😀

Så jag tog bort snögubbedekorationerna och applicerade en blå blomma i stället där snögubbarna suttit. Blommorna är även de gjorda av såna där ”stänger” som man skär tunna skivor av.

Jag tyckte det blev en ganska rolig kontrast med de blå blommorna på den rosa grunden, och glitterranden i skarven är också rosa även om den ser mer silverfärgad ut på på den här bilden.

Så nu får dessa naglarna ligga och vänta på våren, tills jag har lust att använda lösnaglar igen. 😀 Är man försiktig med naglarna och fixar till dem lite när man tagit av dem så kan man faktiskt återanvända dem, i allafall en gång, innan det är dags att slänga dem.

 

Men nu ska jag gå igenom mina egna naglar och fixa till nagelbanden och allt annat som behövs, och så får vi se vad jag hittar på sen. Jag har lite olika idéer i huvudet som jag tänkte jag skulle testa på mig själv. =))

 

Ha en fortsatt fin kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    åh rosa..de gillar vi 😉

  2. säger:

    tjusiga =)

  3. säger:

    Vilka våriga härliga naglar! Kan behövas! Jag har avslutat min hundblogg, men skriver om hundarna på min nya hemsida. Ha det gott! Kram kram!

Kommentarer är stängda.