Skönhet & hälsa

Klippotekets torrshampo

dryshampoo1

 

Jag tänkte att jag skulle ge er en liten recension på det här torrshampot som jag köpte för ett tag sedan.

Det har inte blivit av att jag har använt det av någon anledning, kanske för att jag inte varit i den där akutsituationen där jag snabbt måste få håret rent. För mig så är det lite vad ett torrshampo är – ett akutshampo. 🙂 Däremot har jag tänkt att prova det säkert 100 gånger men bara glömt bort det hela tiden. Idag kom jag dock ihåg det precis innan jag skulle hoppa in i duschen så nu har jag äntligen fått testat det. =))

 

Klippotekets vanliga shampo och balsam som jag köpte samtidigt var ingenting för mitt hår. Första reaktionen var positiv. Det doftade underbart och hårets kändes rent och fräscht. Men det höll inte i sig länge och efter bara en dag kändes håret både ofräscht och framförallt torrt.

Torrshampot däremot blev jag riktigt nöjd med! Jag ska väl erkänna att det är första gången jag använder ett torrshampo, så jag har inget annat att jämföra med. Men jag blev helt fascinerad över hur håret fräschades upp och blev både lätt och fick volym när jag sprayade i det här.
Dock är min personliga känsla att det här bara är ett slags döljande av hur det egentligen är, ungefär som att hoppa över duschen och spraya på sig massa deodoranter och parfymer i stället. *s* Ja, kanske inte riktigt lika illa, men jag tvättar nog helst mitt hår på vanligt sätt härdanefter också.

MEN – det är verkligen en perfekt produkt för akuta tillfällen, och det kommer jag att fortsätta använda det till. Utseendemässigt ser håret absolut nytvättat ut. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Bra tips!
    Jag har använt torrschampoo från toni&guy men det har luktat så himla starkt så man får hosta av det. Men jag håller nog med dig om att jag hellre tvättar håret än att använda torrschampo, för det är som du skriver, ett sätt att ”dölja” det verkligen skicket på håret.

    Ha det bra! 🙂

  2. säger:

    Det måste jag ta och köpa. Vart finns det? 🙂

  3. Cherlindrea säger:

    Mikka: Jag köpte mitt på Ica Maxi. 😀 Men jag tror det finns på Kick’s också.

Kommentarer är stängda.