Naglar Skönhet & hälsa

Min senaste nageldesign..

mynails1

 

Jaha, det verkar som jag får vänta lite med att fota gelénaglarna som jag har dekorerat idag. Dom sitter fortfarande fast i min Nail Trainer och det är alldeles för dåligt fotoljus där. Så jag får ta några kort på dem när jag är säker på att dom är helt torra och jag kan ta loss dem därifrån.

 

Men tills dess kan ni få se vad jag har gjort med mina egna naglar idag. 😀

Jag är väl inte helt nöjd måste jag erkänna, men det har också en hel del att göra med att mina naglar fortfarande inte är speciellt bra i kondition och egentligen inte tillräckligt långa för att göra just den här designen. Dessutom hade jag alldeles för dåligt med tid när jag gjorde detta, så jag hann inte vänta riktigt på att varje lager skulle torka, och heller inte för att lägga på en maskering för tippen. Men men, slut på ursäkter.. 😉

 

Det jag har gjort är att först grundlacka med ett stärkande och skyddande baslack. Därefter målade jag hela nageln med ett ljust pärlermorosa lack. Detta upprepade jag två gånger.

 

Efter att det rosa lacket torkat, lade jag ett lager av genomskinligt lack på nageltippen och doppade sedan tippen i en liten burk med ljust grönt glitterpulver. Det är faktiskt väldigt grönt.. *s* Men det var svårt att få fram färgen eftersom blixten slår så i glittret. Därför är fotot också väldigt ljust, men jag hoppas det går att ana sig till vad jag har gjort i allafall. 😛

Hur som helst, efter att jag fäst glittret så lade jag på ett lager med klart överlack, och sist fäste jag en liten rosa blomma på varje nagel med hjälp av nagellim. Sist av allt lade jag ytterligare ett lager med klarlack över hela nageln för att försegla blomman och göra hela designen mer hållbar.

 

Jahapp, det var lite av dagens nagelpyssel. 🙂

 

Nu ska vi snart äta lite middag här, en väldigt sen middag. =)) Men så blir det ibland. Ikväll ska vi i allafall äta min egen inlagda sill och min romsill som jag gjorde när Håkan var på sjukhuset. Det ska bli såå gott! 😀 Vi väntar bara på att potatisen ska bli klar, och under tiden sitter vi och tokskrattar åt ”2 1/2 men” på 3:an. Det där programmet är helt klart en av våra största favoriter. *s* Senare ikväll blir det ”CSI Miami” på 9:an, men det är väl också det enda som vi tycker är intressant på tv ikväll, så det lutar åt en dvd senare. Jag ska ta och gå igenom vad vi har och se om jag hittar något.

 

Men nu får ni ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende senare!

 

rosabandet-resize12

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Du är jätte duktig, du har väl inte hållit på så himla länge. Så nedlåt inte dig själv 😀
    Om du är så grym nu, hur kommer du inte bli sen 😉

    tjingeling

  2. säger:

    Oj va tjusigt! Riktigt vårigt! 😀
    Kram!

Kommentarer är stängda.