Allmänt

God natt på er alla!

sommarpellis1

 

Hej på er alla därute!

 

Då börjar klockan närma sig läggdags för oss, och ikväll får mammas lilla Pellisprick säga god natt till er alla. 🙂 Han har varit här uppe hos oss idag och förgyllt vår tillvaro medans mamma var iväg ner till stan. I själva verket råkade jag dyka upp hos mamma innan hon kommit hem, och den här lilla rackaren blev så himla glad när jag kom att jag inte hade hjärta att lämna honom ensam igen. Så han fick följa med. 😛 Det är tur att mamma vet att jag gör så där ibland, annars hade hon väl gått i taket när hennes älskade trollunge inte finns där när hon kommer hem. 😉

Hur som helst, den här bilden är dock inte från idag, utan ett kort som mamma själv tagit på Elliot, med sin ständiga följeslagare – grodan – ute i trädgården tidigare i höst.

 

Nu ska vi bara kika klart på ”Best Of Top Gear” här innan vi ger oss för ikväll. Det där programmet tycker jag är riktigt roligt, trots att inte bilar kanske är mitt största intresse. Men dom är ju så sjukt galna dom där tre. *s*

 

Hoppas ni haft en mysig kväll alla, och får en god natt när det blir dags.

Nu säger i allafall jag nattinatt och på återseende i morgon bitti igen. 🙂

 

rosabandet-resize12

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...