Allmänt Djur Naglar Skönhet & hälsa

Gosiga Pellispricken önskar en god natt… :-)

pellispricken11

***

God kväll på er alla, eller god natt snarare! 🙂

Klockan har hunnit bli mycket medans min mor och jag suttit klistrade vid datorn och suktat efter alla toksnygga möbler, inredningsdetaljer och annat ”vill – ha” på nätet. 😀 Först för nån timme sen tog hon med sig en sömnig Pellisprick hem. Elliot hade redan slagit sig till ro och bestämt sig för att sova över hos polaren Loxy, men nix sa matte – hon ville ha med sig sin ulltott hem. Såklart! 🙂

Så nu har jag släckt nere hela lägenheten, tänt min lilla nattlykta och stoppat Loxy i säng i sovrummet. 🙂 Det är dags för mig att göra honom sällskap där nu känner jag. I morgon har jag först ett nageljobb på förmiddagen, och sen ska jag gå hem till mor min och hjälpa henne med en sak. Hon har röjt igenom sitt förråd och samlat på sig en hög med prylar som hon tänkte kränga på Borås loppis på fb. Så nu ska jag fota allt och sen lägga upp det åt henne, och så får vi hålla tummarna för att hon får sålt lite småprylar. Det är riktigt kul det där. Vi är många som blivit riktigt frälsta på loppiskulturen. 😀

***

peacocknailz1

***

Avslutningsvis – innan jag slocknar här – en liten bild på kompisen Jennys senaste naglar, i härliga glittergelén Peacock från Light Elegance. 😀 Lite söta Hello Kitty-stickers på några av naglarna lade vi också på, efter önskemål från Jennys HK-tokiga dotter. 😀

Dagens naglar gjordes under en smula tidspress, och när vi var klara fanns det inte en sekund kvar att rusa efter kameran. 😛 Men det blev i allafall en fransk manikyr med en härlig rand av rött glitter på ringfingernaglarna,  i olika former, allt från fint dust till större dots. Enkelt, men effektfullt och vackert! 🙂

Men inga kort som sagt – av fullt förståeliga skäl. 😉

Nehepp, nu ska jag slänga mig i säng innan jag blir hungrig igen, för då lär jag aldrig somna! Börjar redan känna av misstänkta aningar…

Ha det bäst alla och sov så himla gott i natt!

På återseende i morgon igen, men nya friska tag, och roliga tankar och ideér!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...