Djur

Världens goaste Kita! :-)

kita4

 

God eftermiddag på er alla!

 

Jag ska snart gå och lägga mig och vila en liten stund. Jag är helt slut efter en hel dag vid nagelbordet. Men det har varit jätteroligt och jag har fått en hel del gjort. Jag ska se om jag inte lyckas ta lite bättre bilder än tidigare och lägga upp här sen. I allafall ska ni få se vad jag har gjort med mina egna naglar som också har fått sig en genomgång idag. 😛

 

Men innan jag försvinner ett par timmar så måste jag bara få visa er några andra foton, på min systers och svågers underbara leonberger Kita.

Hon måste nog vara en av de snällaste hundar jag har träffat på, och dessutom en av de mest kattälskande… 😉

För hur snälla mina hundar än har varit mot mina katter under åren, så har dom ändå aldrig varit så här tajta. Kolla bara in de här fotona som jag norpade från min systers hemsida idag, och njut av världens goaste extramamma. 😀

 

kita2

 

kita3

 

kita11

 

Och ja, jordens sötaste kattungar också. 😀

 

Ha en fin eftermiddag alla!

 

rosabandet-resize12

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Jösses så himlans söta man blir alldeles till sig när man ser sådana sötnosar 😀

  Ja jag såg det du hade beställt, hur häftigt som helst, det får mig att önska att jag bodde i Borås (det var där någonstans du bodde va) så jag kunde komma och fixa naglarna hos dig. 😀

  Det ser ut som om jag åker på en bakdag med alla dina recept. Wilma vill ha dina urfina cupcakes och Ted vill ha twixkakorna. Så nu satte du mig i jobb 😉

  Ha en toppen kväll och hoppas att du mår bra! Sköt om dig vännen!
  Varma kramar

 2. Leonberger e goa kramnallar:)

 3. säger:

  Åh va fina bilder!
  Djur är alltför härliga!

Kommentarer är stängda.