Djur

Elliot – too posh to walk!

pellisposh1

Jag bara älskar den här t-shirten! smiley Jag beställde den på Posh Pooches i somras, men klantade till mig och beställde fel storlek, så den är alldeles för stor för Loxy. Jag funderade ett tag på om jag kanske kunde sy in den, men jag tror inte att det låter sig göras på ett snyggt sätt, så nu är jag faktiskt inne på tanken att sälja den och köpa en ny – likadan. Den är bara provad – aldrig använd. Men jag tycker den är så himla kaxig så jag måste bara ha en ny. *s* Och så är det så himla sött med rhinstones fastsatta i ordet ”Posh” också, så den är lite glammigare än en vanlig t-shirt med tryck. Pellisen passar ju perfekt i den. 😉

Nu ska jag i allafall fortsätta greja med mina eftersläpande grejer här hemma. Ha en fortsatt fin dag alla! 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...