Allmänt

Fixat i mc-lokalen i kväll..

loxys-stickade1God kväll på er! Ja, idag har det blivit ännu mindre bloggande, men det är nog så det kommer att se ut ett par dagar nu tyvärr. Jag har så fullt upp att jag knappt hinner med alla måste-grejer. Men jag ska i allafall försöka göra åtminstone några inlägg per dag. Ikväll har vi varit iväg igen, denna gången i MC-lokalen, för att fixa i ordning där inför helgen. Det tog ett par timmar och sen var vi tvungna att handla efteråt, så vi var inte hemma förän vid halv nio-tiden. Och då var vi tokhungriga, för någon middag hann vi inte med innan vi åkte. Så det blev snabbmat ikväll, i form av färdiggrillad kyckling med potatissallad och körsbärstomater. Inte så jag klagar precis… smiley

Jag har dessutom inte hunnit svara på era gulliga kommentarer idag, men jag tänkte jag skulle läsa igenom alla nu. Och sen, om inte klockan blir alltför mycket, ta mig en liten sväng runt bland favoritbloggarna. 🙂

Här är i allafall den utlovade bilden på Loxy i Dagens Outfit. smiley Stickade Bingo Hood från Puppia som jag beställt från Posh Pooches. Den är en liten aning stor till lilleman, men det märks faktiskt mest av när han sitter ner. Annars sitter den riktigt bra ändå. Men jag ville inte ta några risker med storleken, hade jag tagit en mindre så hade den säkert blivit för liten och då är det inte mycket man kan göra.

 

loxys-stickade2

 

Nej, då tror jag att en lite större storlek är mer bekväm. Och här ligger lilleman på en stol i mc-lokalen och tittar på oss konstiga människor när vi grejar. Vissa av prylarna tyckte han var riktigt läskiga och tokskällde på dom när han såg dem. *skratt*

Men nu ska jag kolla runt lite bland kommentarer och bloggar. Ha en fortsatt fin kväll alla. Och ses vi inte mer ikväll så hoppas jag ni får en riktigt god natt. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...