Djur Vardagsbetraktelser

Chihuahua-gäng på besök! =))

vovvebesok1

Det här superfina gänget har vi haft på besök här hemma idag. smiley Från vänster Neo, Lexuz och Mingla. Loxy tyckte det var tokkul att få leka med lite artsfränder, chihuahuas har ju ibland den egenheten att dom är en smula rasistiska, och Loxy tillhör den skaran. Elliot har han ju ”vuxit upp med”, och han funkar ofta efter hand med andra småhundar oavsett ras. Men inget går upp mot andra chihuahua. smiley

vovvebesok2

Lexuz med litet kisseskydd på sig. (ifall nån undrar vad det är..smiley)

vovvebesok3

Söta Mingla står och funderar under köksbordet..

vovvebesok4

Lexuz och Loxy busar runt.

vovvebesok5

Mingla provar söta pippitröjan som Loxy fick av Helén i födelsedagspresent. Den var ju tyvärr alldeles för liten, det var så himla tråkigt, så den har bara blivit liggandes här. Idag valde jag att ge den till Mingla, det kändes bättre att den kom till användning och glädje, men jag kände inte för att ”göra mig en hacka” på en födelsedagspresent liksom, och sälja den.

Tyvärr blev det skamlöst dåligt med foton idag. Elliot var också med, men var inte i närheten av kameralinsen när jag lyckades fånga in hundarna och inte heller lilla Neo som for omkring som en liten tok. smiley Men mamma filmade också, och bara jag får klart för mig hur man lägger upp filmklipp så kommer det här.

Nu ska jag äta lite kvällsmat. 🙂 Ha en fin kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...