Allmänt Djur

Midsommar morgon…

midsommarbus1

 

God morgon på er och Glad midsommar alla! 🙂

 

Ja, något vackert midsommarväder ser det inte ut som vi skulle få idag. Det är mulet, blåsigt och riktigt råkallt ute, trots att det är nästan 12 plusgrader. Men det är vinden som är kylig, hade det inte blåst så hade det nog varit ganska mycket behagligare.

Men nu är det som det är och man får göra det bästa av situationen. 😀 Det är ju ändå midsommar och vi får trevligt besök idag. =)) Det blir midsommarlunch redan klockan 12 här hemma, för sedan ska vi ner till Ramnaparken och kika på midsommarfirandet där. Mest för Saphiras skull ska man väl säga, för hon har ännu aldrig dansat små grodorna. 😛 Själv ska jag utrusta mig med kameraväskan och se om jag får lite fina foton idag.

Efter det ska vi tillbaka hit hem till oss och så blir det grillning fram emot eftermiddagen. Och så jordgubbar och chokladcheesecake så klart. 😉 Jag ska sätta igång direkt nu på morgonen och borsta potatis, snoppa jordgubbar och göra grillsås, så jag lär ha att göra här tills alla dyker upp. =))

 

midsommar3

 

Alla busfoton här på Elliot och Loxy är ifrån midsommaraftonen 2007, som vi firade ute hos några vi kände som hade en stor inhägnad trädgård. Helt perfekt för hundarna att springa omkring lösa i. Vi får väl se om vädret är såpass bra att vi kan ta oss en tur ner till fotbollsplanen idag och släppa tokarna en stund före middagen. 🙂

 

midsommar2

 

En gång i tiden när lilleman var yngre, så kunde man fortfarande ha honom lös omkring sig utan att man riskerade att ha en försvunnen hund så fort man vände ryggen till. Det här kortet är ifrån midsommaraftonen 2005 som vi det året firade hemma hos min bror och hans dåvarande sambo. Vi hade Loxy, deras vovve Diesel och deras katt Molle springande omkring oss hela eftermiddagen i trädgården. Så himla härligt för dem! 😀 Idag blir dom också tre, för Boss ska förstås också följa med och fira midsommar. =))

 

Men nu måste jag sätta igång här om jag ska bli klar i tid till lunchen. Ha en jättefin dag alla, och Glad Midsommar på er igen!

Vi får se om jag hinner kika in något under dagen, annars – på återseende i kväll. 🙂

 

midsommar1

 

midsommar

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Glad Midsommar vännen! Visst är det typiskt att du inte sov inatt? Själv gick jag up 7.30 och än sover 1åringen, ska det vara så här? hehe. Här verkar solen kanske kika fram men det blåser med. Blir nog att duka up inne om inte det vänder snart. Jag får plocka med mig lite av din underbara posativa attityd och gilla läget. Dags att skrapa potatis här med, har två jätte stora påsar fulla. Hoppas ni får en jätte trevlig dag med mycket skratt, bus, mat och grodar. Många härliga jordgubbiga kramar önskar jag er:)

Kommentarer är stängda.