Allmänt

Ingen sömn för mig i natt…

bloggfoto8

 

Jaha, då var klockan halv fem – och jag har fortfarande inte somnat. Det lär bli en tuff midsommarafton för mig. 😉 Men jag vet ju hur det brukar vara. Det funkar fint den första dagen efter en vaken natt så här. Det är först andra eller rent av tredje dagen som jag brukar börja känna av sömnbristen på allvar. Jag har så mycket att göra i morgon att jag knappt kommer ha tid att tänka på att jag inte sovit. Men det är ändå en smula frustrerande när man ligger där i sängen – klarvaken – och vet att man verkligen behöver sova. Å andra sidan är det ju då man absolut inte somnar. *s* Är det inte så viktigt just den natten, och man vet att man kan ta det lugnt och vila dagen därpå, ja då brukar jag faktiskt kunna slumra till då och då i allafall. Sova ”fläckvis” som vi brukar säga, Håkan och jag. I natt har jag dock inte fått ens en fläck sömn.

Minst sagt retligt!

 

Nåja, klockan är som sagt var bara halv fem än så länge, så jag ska göra ett försök nu igen och se om jag åtminstone kan få lite vila innan jag ger upp och sätter på morgonkaffet. 🙂 Klockan tolv kommer min mamma och min syster med sin familj hit, och då ska sill-lunchen stå på bordet. Så jag vill gärna vara igång i tid på morgonen idag.

 

Hoppas ni sover gott därute alla andra, och att ni får en fin midsommarmorgon. Nu hoppar jag i säng en stund till, men jag är säkert tillbaka här snart, med kaffekoppen och fingrarna på tangentbordet. 😉

 

Må så gott alla!

 

midsommarstang2

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...