Allmänt

Sov gott alla!

nattigran1

*

God kväll på er alla därute ute denna tisdagskväll!

Nu har jag släckt ned allting utom granen, som står här och glittrar och ger rummet en mysig julstämning. Om jag vågat så hade jag gärna låtit belysningen i granen vara tänd hela natten och bara legat i sängen och tittat på den tills jag somnat. 🙂 Men jag är lite orolig när det gäller alla de här elektriska ljusslingorna, stjärnorna och ljusstakarna. Man läser gång på gång om alla dessa hemska bränder där hela hus brunnit ned till grunden, människor har förlorat sina hem, sina husdjur och alla sina ägodelar och många gånger beror det på just dessa juleljus. Så jag släcker noga alla ljus på natten när det är läggdags.

*

I morgon är det mat- och bak som gäller hela dagen. 😀 Jag ska rulla och steka köttbullar på nästan två kilo köttfärs, det lär nog ta sin lilla tid, och så ska jag lägga in sill och pressgurka. En sats havrekex blir det nog också, (om jag klarar av det, sist slogs jag med degen tills både jag och degen gav upp..haha). Sedan ska jag göra lite mer julgodis tänkte jag, och det lutar åt chokladtryffel med smak av Baileys. 😀 Jag lägger in receptet när jag testat det. =))

Idag har jag även fått beställningsbekräftelsen på min älsklings julklapp. Den lär ju definitivt inte dyka upp i tid till jul, så jag får hitta på nåt annat tills dess. Tänk att jag aldrig kan lära mig att det finns något som heter leveranstid.. *suck* 😉 Jaja, jag hoppas han blir glad när den dyker upp i allafall. 😀

Nu ska jag i allafall ge mig för idag och försöka få mig lite sömn. Håll tummarna för mig är ni snälla. Som jag nämnde i morse – jag har inte sovit ordentligt på tre dygn, så jag skulle verkligen behöva sova ordenligt en natt nu.

Ha det så jättegott alla, och sov gott ni också! Kikar in i morgon bitti när jag kommit på plats i soffan med morgonkaffet. 🙂 På återseende då.

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...