Allmänt

Mysigt besök ikväll! :-)

gosstund1

 

God kväll på er alla!

 

Hur har dagen varit? Själv har jag suttit i nagelhörnan och pysslat nästan hela dagen, förutom när jag har suttit i telefon med diverse olika personer. 😛 Bland annat ringde min goa farbror idag och talade om att hans granne hade en crosstrainer som dom skulle göra sig av med och som vi kanske ville ha. Och det ville vi ju, så i morgon blir vi med crosstrainer! 😀 Nu attans bananer ska jag bli vältränad! Haha!

 

I kväll dök fina Virre upp på en spontanfika. 😀 För ett tag sedan fotade hon sig med gängets olika hojar och gjorde en toktuff väggkalender som vi fick idag. Hur cool som helst! Jag är sugen på att låna hennes idé. 😀 Det vore ju helkul! =)) Hur som helst så blev det en jättemysig stund med kaffe och babbel i soffan och Loxy var förstås överförtjust i besöket. Även om han ser en smula skeptisk ut på bilderna… 😉

 

gosstund2

 

I allafall så fick stackars Virre inte sluta klappa honom en minut under tiden hon var här. Odrägliga hund! *skratt*

Tack för mysigt besök Virre! 😀

Nu är det dags för lite kvällstevetittande och en kopp te, men sen blir det nog sängen för mig. Jag har inte vilat något idag, så förhoppningsvis får jag sova gott i natt också. Hoppas jag i allafall.

 

Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende i morgon!

Glöm inte att vara med i Cliniderm-tävlingen om du inte har anmält dig än.

 

clinidermtavling11

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Virre säger:

    TACK för bästakakorna i stan! Du skulle öppna fik med dina hembakta goa grejer! 🙂 O jag skulle vara stammis 🙂 Kram på dig!

  2. Det är toppen att ha en crosstrainer hemma!

Kommentarer är stängda.