Allmänt

Bullar, ägg och snoddar! :-)

bullar11

 

Hej hej alla därute!

 

Det blev inte mycket mer bloggande den här dagen. *s* Men den här dagen har jag inte sovit bort i allafall. 😛 Tvärt om har jag faktiskt fått en massa gjort idag. =))

Förmiddagen ägnade jag åt att plantera alla mina frön i miniväxthusen jag köpte när jag var iväg med mamsen i Knalleland sist. Och efter bara en timmes middagsvila så drog jag iväg med Veronica. Vi skulle egentligen bara iväg och köpa ägg. *s* Men vi kom inte längre än strax utanför vårt område innan vi stannade – på Stibix. 😀 Så vi har ägnat vår eftermiddag åt att sätta skräck i personalen där genom att provsitta hela deras hojförråd. Haha! Men det var helt klart kul!

 

Sen åkte vi vidare till Sandared och stället där vi alltid köper ägg numera. Dom har jordens största och finaste ägg, och man kan välja att antingen åka direkt ut till gården och köpa dem där, eller så har dom även ägg till försäljning i en liten butik i samhället.

 

eggs1

 

45:- betalar vi för ett flak med 30 ägg och det är verkligen värt pengarna. Jag har haft ägg ifrån butiken hemma samtidigt ibland, ägg som är hälften så stora som dessa. Så numera är ägg från den vanliga affären bara nödköp.

 

Goaste Veronica hade med sig två påsar nybakade vaniljbullar i bilen till mig när hon kom. Och så hade tokan gått och köpt världens sötaste hårspännen och snoddar i rosa till mig. 😀 Så himla gulligt! Tack goaste du!  heart13

 

Nu ska jag försöka få klart middagen här, för Håkan bör dyka upp från garaget snart.

Ha en jättefin kväll alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...