Allmänt

En blåsig men skön dag!

illust7

 

God eftermiddag på er alla!

 

Hoppas ni har en riktigt skön dag därute, trots att man nästan blåser bort här i mellanåt. 😛 Men varmt är det, det kan man inte klaga på i allafall. 😀

I morse var vi ute en tur med scooter och honda och tog oss en sväng, Håkan och jag, medans Loxy fick vara hos mamma. Jag vill absolut inte riskera hans öron nu när det blåser så här mycket. Men han hade det nog perfekt i mamsens trädgård, särskilt som Boss dök upp där också efter en stund. Han är rätt trött idag, min lille vovve. =))

 

Just nu sitter vi med kaffekoppen ute på balkongen och steker i solen, Håkan och jag. Faktum är att det är första dagen för invigning av en av alla mina nya fina bikinis som jag har fått av kompisen Virre. 😀 Jag tänker inte bjuda på nån bikinibild med mig inuti…haha..men ni ska få se dem senare. Jättefina! Tack så hemskt mycket igen Virre. Dom är perfekta att ha nu i värmen. 😀

 

Det blir väl en liten stund till här på balkongen, sen ska jag fixa i ordning mig för kvällen och så ska vi dra hem till Veronica och Danne på grillning. Det ska bli mysigt efter all sill de sista två dagarna. 😛

Jag får se om jag hinner blogga upp några fler midsommarfoton i eftermiddag, annars kommer allt på en gång sen.

Ha nu en fortsatt skön kväll alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Ja det är så underbart väder och tänk att Midsommar skulle bli så fin i år. 🙂

    Kram kram
    M I N D I

Kommentarer är stängda.