Allmänt

Midsommardags morgon – lite foton från igår…

midsommar2010-6

 

God morgon på er alla!

 

Då var man igång igen, denna midsommardagen som ser ut att bli lika härlig som gårdagen. 😀

Hoppas ni hade det lika härligt som vi! Ett tag trodde vi nästan att vi skulle vara för sent ute, att det skulle vara så gott som omöjligt att få tag i parkering eller picknickplats ute vid Hofsnäs när vi kom dit vid 12.30-tiden. Men det var faktiskt inga problem alls, även om det syntes tydligt att folk droppade in i en stadig ström hela tiden.

 

midsommar2010-1

 

Länghems IF, som är en utav arrangörerna bakom firandet här på Hofsnäs, hade satt upp lotteristånd och lite annat, och de stora gräsmattorna, både runt herrgården och ned mot sjön började sakta fyllas med picknickglada människor. 😀

 

midsommar2010-2

 

Det blåste lite och vi funderade på vart vi skulle placera oss eftersom vi behövde en halvt om halvt skuggig plats för hundarnas skull. Till slut blev det intill muren som löper över hela gräsområdet, ett perfekt ställe där man hade något i ryggen och slapp sitta mitt ute i smeten. För en smet blev det till slut, även om det var ca 1 timme kvar tills dess när den här bilden togs. =))

 

midsommar2010-3

 

Håkan och mamma håller på att packa upp picknickkorgen, som idag bestod av det klassiska – sill, färskpotatis, gräddfil och gräslök. 😀 Sen hade vi förstås med oss kaffe och lite goda kakor också. =))

 

midsommar2010-4

 

Loxy och Elliot – som sällan brukar bry sig om vattnet när vi är ute – kampade nästan om vattenskålen. Det är såklart ovant för dem också nu när värmen kommer så plötsligt. Själv hade jag med mig Loxys Petfly och den var perfekt att ha som skugghus en stund då och då, som han fick varva ner inne i. 😀

 

midsommar2010-5

 

Det här var bara lite av gårdagens förmiddagsbilder som jag fxade i ordning just för morgoninlägget. Det kommer mera från midsommardansen sen… 😉

 

Ha nu en jättefin varm midsommardag alla! Själv ska vi fundera ut hur vi bäst ska ta vara på den. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Fina bilder!

Kommentarer är stängda.