Allmänt

Ljuva sommarkvällar…

God kväll på er alla!

Nu säger jag som min make alltid brukar säga… ”Så här ska man ha det när man har det som sämst.” 🤗😍

Igår åkte mannen iväg för att vara barnvakt ett dygn när dottern och svärsonen skulle till Göteborg och gå på Rammsteins omtalade konsert. Nu är det inte riktigt min typ av musik men showen ska ändå vara ordentligt spektakulär har jag förstått..och väldigt migränframkallande för såna som mig. 🙄 Och det var precis vad jag sysslade med hela den fina sommardagen igår…låg strandad i ett av de värsta migränanfall jag haft på länge. 😳

Min systers och min fina plan med en sleep-over med extra allt tjejkväll gick totalt åt skogen. Men gulliga Nicole kom ändå förbi med migränmedicin till mig på kvällen och ett par timmar in på natten igår släppte äntligen anfallet. Men det har får bli en lugn dag idag för man blir ju så himla slö efter migränattacker.

I stället för tapas och vin och lite annat kvällsgott igår så blev det i stället lunch idag eftersom hon jobbar i området där jag bor. Så jag dukade fram min älskade Gröna Anna-servis med kaffe, smarriga laxmackor och syrrans och min absoluta tokfavvo…OSTKAKA! 😍 Med sylt och vispad grädde. Det är väl i princip bara vi två som är så pass tokiga i det så det blir oftast det vi väljer att äta när vi är själva. Men mamma gillar det också och hon dök upp här hos oss när Nicoles rast nästan var slut, och fick vara med på slutet och njuta av ostkaka hon med. 🤗❤️
Och strax där efter kom vår farbror Göran förbi på kaffe och Silviakaka. 🤗 Så det är ungefär vad jag har sysslat med idag då i stället. Haft massa trevliga fikagäster. 😍 (I stället för att bara ligga i migrän som igår alltså..😄)

Håkan hade det desto mysigare hos barnbarnen igår och det är jag glad för! 🥰 Han tog sitt premiärbad i deras nya pool. 😃 Inte helt fel att ha under dessa varma dagar vi har haft och förhoppningsvis kommer att få h ett tag till framöver. ☀️ Vi får väl se om det blir nåt badande för mig också sommar. Jag är väl ingen direkt badkruka men jag har faktiskt aldrig varit så himla road av att bada som så många omkring mig upp genom åren. Jag svalkar mig gärna en varm dag men det är inte direkt något som roar mig. Vi är väl alla olika och tur är väl det. 🤗

Men så kom han hem igen nu frampå eftermiddagen och efter lite mat så tog vi en ordentlig promenad med Lotus som tyvärr inte fick gå så mycket igår när jag låg strandad och Håkan var bortrest. Idag tog vi en sväng upp till kvartersbutiken och köpte lite lördagssnacks, och sen fortsatte vi promenaden runt sjön, flög lite med ”lilla loppan” och tog några kort. Ett par stycken kan nog vara ämnen att skicka in till LM för granskning och förhoppningsvis godkännande. Men ett par tog jag bara för skoj skull på oss själva när jag testade att våga flyga ut drönaren en bit över vattnet. Det är lite lurigt det där och många har förlorat drönare som bara störtat i sjöar och hav när dom mister kontrollen pga vattnets rörliga spegelyta. Det ställer till nåt med sattelliterna och gps’n så man får vara grymt försiktigt. Jag vill ogärna förlora min lilla loppa. 🤪


default

Men nu är vi tillbaka på vår älskade altan och ikväll var det maken som slocknade i soffan här ute i paviljongen. 😁 Det brukar oftast vara jag som sover som en liten gris där. 😄 Lotus är en ypperlig vakthund. Det är inte en människa (eller katt, hund, marsvin, you name it, för den delen..) som skulle komma i närheten av mig när jag sover. 😁 Och nu är det husses tur att få njuta av väktarskapet.

Men nu ska jag skaka liv i honom och så ska vi gå upp och kolla ett par avsnitt av serien vi påbörjat på HBO, minns inte vad den hette nu. Men ett par avsnitt, lite ostbågar och lakritskulor blir det ikväll innan sängdags. Det kan jag unna mig efter att ha gått över 11000 steg i eftermiddag/kväll.😁

Så efter en så misslyckad och fruktansvärt jobbig migrändag igår med inställd systerkväll och allt så blev det tillslut en riktigt fin dag idag i stället. 😍

Ha en fortsatt fin lördagskväll alla och njut av vädret resten av helgen! Det ska i allafall jag göra! 🥰

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...