AllmÀnt

Idag ska vi göra typ..ingenting. đŸ˜đŸ„”â˜€ïž

Hej pĂ„ er i supervĂ€rmen! ☀
Tja, som det stĂ„r i rubriken..idag planerar vi verkligen inte att göra nĂ„got alls överhuvudtaget. Egentligen skulle vi ha Ă„kt ut till fina vĂ€nnerna i Tokhult idag och Ă€tit middag, plaskat i deras nya pool, umgĂ„tts och bara haft det supermysigt. đŸ„° Men eftersom vi har en hanhund och dom har en flock pĂ„ 8 tikar sĂ„ gĂ„r det av förklarliga skĂ€l inte att ta med Lotus dit ut. Och en dag som denna, nĂ€r dom till och med varnat för att det kan bli sĂ„ mycket som 38 grader, dĂ„ vĂ„gar vi inte lĂ€mna bort Lotus. Jag vill ha koll pĂ„ honom nĂ€r det Ă€r sĂ„ hĂ€r extremvarmt. Dessutom gör jag Ă€rligt talat inte mĂ„nga knop sjĂ€lv idag ska jag erkĂ€nna. đŸ„” Jag Ă€lskar sommaren, solen och vĂ€rmen. Men alltsÄ lagom Ă€r Ă€ndĂ„ bĂ€st tycker jag. đŸ€Ș

Jag fĂ„r knappt i mig nĂ„gon mat sĂ„na hĂ€r varma dagar, bara flytande. SĂ„ en vĂ€nmiddag hade nog varit ganska bortkastad pĂ„ mig idag dessutom. 🙈 Det bĂ€sta jag kan fĂ„ i mig heta sommardagar Ă€r smoothies av olika slag och nu blev det en hĂ€rlig jordgubb/banan/hallon/vaniljkvarg-smoothie till lunch/mellis eller vad man ska kalla det. Det blir lite si och sĂ„ med ”bestĂ€mda mattider” för mig just nu.

Sent i gĂ„r kvĂ€ll Ă„t vi middag i form av rostbiff och potatissallad, tomater och baguette. Kallskuret gĂ„r ner om det bara hunnit bli lite svalare. Jag har funderat halva förmiddagen pĂ„ vad vi ska Ă€ta ikvĂ€ll men nĂ€r man inte Ă€r sugen pĂ„ mat sĂ„ Ă€r det nĂ€st intill omöjligt att komma pĂ„ nĂ„got. Men jag kunde tĂ€nka mig nĂ„t med skaldjur idag. 😍😋

Lotus ligger mest utslagen i skuggan och sover och i mellan varven doppar han tassarna i sin pool och jag blaskar av honom lite. DĂ„ piggnar han till avsevĂ€rt och tar sig till och med en liten lekstund med nya leksakerna. đŸ„° Han fick en tidig morgonpromenad idag med husse innan det blivit odrĂ€gligt varmt men nu blir det ingen mer prommis förrĂ€n senare ikvĂ€ll nĂ€r solen gĂ„tt ner. Han verkar inte sĂ€rskilt pigg pĂ„ det heller för den delen. 😁

SjĂ€lv har jag haft frustrerande problem med min drönare efter att jag uppdaterade programvaran igĂ„r. Det Ă€r ju inte konstigt att man drar sig frĂ„n att uppdatera nĂ€r det nĂ€stan alltid blir nĂ„t jĂ€drans fel efterĂ„t, oavsett om det gĂ€ller uppdatering av mobil, ipad, dator eller vad det nu kan vara. Den hĂ€r gĂ„ngen fĂ„r jag ingen kontakt med drönarens wifi och jag Ă€gnade nĂ€stan hela dagen igĂ„r Ă„t att försöka lösa det problemet. Jag var ute och flög den en stund pĂ„ vĂ„r parkering i förmiddags för att testa varningssensorer och andra funktioner, och det funkar bra att flyga den. Men de saker som krĂ€ver wifi har jag inte tillgĂ„ng till. Till exempel kartor med omrĂ„den jag inte fĂ„r flyga i, och det Ă€r ju en smula viktigt att ha liksom. 🙄 SĂ„ det Ă€r bara att fortsĂ€tta jobba med det och hoppas att jag kan fĂ„ hjĂ€lp av supporten. Den hĂ€r drönaren Ă€r sĂ„ ny pĂ„ marknaden att det knappt finns nĂ„n information om eventuella buggar och liknande Ă€n och detta Ă€r den allra första uppdateringen. SĂ„ jag fĂ„r avvakta och se vad som hĂ€nder nĂ€r fler rĂ„kat ut för samma sak och förhoppningsvis anmĂ€lt det dom ocksĂ„.

Avslutningsvis i detta nĂ„got blandade inlĂ€gg mĂ„ste jag ju visa min popcornodling. 😃 Nu har det Ă€ntligen börjat hĂ€nda lite sĂ„ förhoppningsvis har jag lite fint popcorngrĂ€s snart. đŸ€— Även Ă€rtskotten vĂ€xer sĂ„ det knakar men det visste jag ju. Dom Ă€r otroligt lĂ€ttodlade.

Nu Ă€r det dags att svalka av lilleman i poolen igen och sen ska jag fortsĂ€tta att leta lösningar pĂ„ mitt drönarproblem. Det Ă€r sĂ„nt hĂ€r pyssel man fĂ„r sysselsĂ€tta sig med idag nĂ€r termometern kryper över 32 grader och man helst sitter still. 😁

Ha nu en fin dag alla och ta ordentligt hand om er sjĂ€lva, era djur, barn, familjemedlemmar och vĂ€nner. PĂ„ Ă„terseende snart igen!â˜€ïžđŸ€—

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...