Allmänt

Idag ska vi göra typ..ingenting. 😁🥵☀️

Hej på er i supervärmen! ☀️
Tja, som det står i rubriken..idag planerar vi verkligen inte att göra något alls överhuvudtaget. Egentligen skulle vi ha åkt ut till fina vännerna i Tokhult idag och ätit middag, plaskat i deras nya pool, umgåtts och bara haft det supermysigt. 🥰 Men eftersom vi har en hanhund och dom har en flock på 8 tikar så går det av förklarliga skäl inte att ta med Lotus dit ut. Och en dag som denna, när dom till och med varnat för att det kan bli så mycket som 38 grader, då vågar vi inte lämna bort Lotus. Jag vill ha koll på honom när det är så här extremvarmt. Dessutom gör jag ärligt talat inte många knop själv idag ska jag erkänna. 🥵 Jag älskar sommaren, solen och värmen. Men alltså…lagom är ändå bäst tycker jag. 🤪

Jag får knappt i mig någon mat såna här varma dagar, bara flytande. Så en vänmiddag hade nog varit ganska bortkastad på mig idag dessutom. 🙈 Det bästa jag kan få i mig heta sommardagar är smoothies av olika slag och nu blev det en härlig jordgubb/banan/hallon/vaniljkvarg-smoothie till lunch/mellis eller vad man ska kalla det. Det blir lite si och så med ”bestämda mattider” för mig just nu.

Sent i går kväll åt vi middag i form av rostbiff och potatissallad, tomater och baguette. Kallskuret går ner om det bara hunnit bli lite svalare. Jag har funderat halva förmiddagen på vad vi ska äta ikväll men när man inte är sugen på mat så är det näst intill omöjligt att komma på något. Men jag kunde tänka mig nåt med skaldjur idag. 😍😋

Lotus ligger mest utslagen i skuggan och sover och i mellan varven doppar han tassarna i sin pool och jag blaskar av honom lite. Då piggnar han till avsevärt och tar sig till och med en liten lekstund med nya leksakerna. 🥰 Han fick en tidig morgonpromenad idag med husse innan det blivit odrägligt varmt men nu blir det ingen mer prommis förrän senare ikväll när solen gått ner. Han verkar inte särskilt pigg på det heller för den delen. 😁

Själv har jag haft frustrerande problem med min drönare efter att jag uppdaterade programvaran igår. Det är ju inte konstigt att man drar sig från att uppdatera när det nästan alltid blir nåt jädrans fel efteråt, oavsett om det gäller uppdatering av mobil, ipad, dator eller vad det nu kan vara. Den här gången får jag ingen kontakt med drönarens wifi och jag ägnade nästan hela dagen igår åt att försöka lösa det problemet. Jag var ute och flög den en stund på vår parkering i förmiddags för att testa varningssensorer och andra funktioner, och det funkar bra att flyga den. Men de saker som kräver wifi har jag inte tillgång till. Till exempel kartor med områden jag inte får flyga i, och det är ju en smula viktigt att ha liksom. 🙄 Så det är bara att fortsätta jobba med det och hoppas att jag kan få hjälp av supporten. Den här drönaren är så ny på marknaden att det knappt finns nån information om eventuella buggar och liknande än och detta är den allra första uppdateringen. Så jag får avvakta och se vad som händer när fler råkat ut för samma sak och förhoppningsvis anmält det dom också.

Avslutningsvis i detta något blandade inlägg måste jag ju visa min popcornodling. 😃 Nu har det äntligen börjat hända lite så förhoppningsvis har jag lite fint popcorngräs snart. 🤗 Även ärtskotten växer så det knakar men det visste jag ju. Dom är otroligt lättodlade.

Nu är det dags att svalka av lilleman i poolen igen och sen ska jag fortsätta att leta lösningar på mitt drönarproblem. Det är sånt här pyssel man får sysselsätta sig med idag när termometern kryper över 32 grader och man helst sitter still. 😁

Ha nu en fin dag alla och ta ordentligt hand om er själva, era djur, barn, familjemedlemmar och vänner. På återseende snart igen!☀️🤗

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...