AllmÀnt

Egen pool i vĂ€rmen!đŸ„°


God middag i sommarvÀrmen alla!

Idag Ă„kte vi ivĂ€g innan det blev alltför hett och inhandlade en pool till lilleman. 💕 Han blir alldeles för pĂ„verkad av den hĂ€r vĂ€rmen. Vi Ă€r ju van vid alla Ă„r med Loxy, som aldrig ens flĂ€mtade, hur varmt det Ă€n var, som alltid lĂ„g pĂ„ rygg i stekheta solen sĂ„ vi fick tvinga in honom i skuggan och som knappt drack vatten om vi inte trugade honom. Lotus Ă€r helt annorlunda och blir vĂ€ldigt trött av vĂ€rmen. SĂ„ jag fĂ„r hĂ„lla koll pĂ„ honom hela tiden nu de hĂ€r heta dagarna, svalka honom i duschen och stĂ€nga in mig med honom i vĂ„rt mörklagda och skapligt svala sovrum, i allafall nĂ€r flĂ€kten stĂ„r pĂ„.


Men dĂ€rför blev det en vovve-pool idag! 😃 Han Ă€r inte sĂ„dĂ€r jĂ€tteroad av den Ă€nnu. Inte ens med sina nya fina badleksaker. 😄

Men efter lite lock och pock fick han sig ett svalkande tassdopp i allafall. 😄 Vad han Ă€n tycker om sjĂ€lva badet sĂ„ mĂ„r han ju sĂ„Ă„ mycket bĂ€ttre efterĂ„t och blir sĂ„ mycket piggare. I allafall för en stund. ❀

SĂ„ nu slipper jag springa in och krĂ„nga i duschen varenda gĂ„ng han behöver svalkas av. Det hĂ€r blir toppen, och sĂ„ kan vi blöta fötterna lite dĂ„ och dĂ„ ocksĂ„. 😁

För övrigt blir det nog inte sÄ mycket gjort idag. Jag blir sjÀlv oerhört slö av vÀrmen och huvudvÀrken ligger redan pÄ lur. Jag hÄller tummarna för att det inte blir nÄn migrÀn av det lÀngre fram. Men överhuvudtaget tycker jag det Àr svÄrt att göra nÄgot nÀr det Àr sÄ hÀr oerhört varmt.

IgĂ„r tog jag mig dock i kragen trots skaplig vĂ€rme dĂ„ ocksĂ„ och bakade en lĂ„ngpanna med Silviakaka. Den Ă€r sĂ„ himla god tycker jag och sĂ„ enkel att svĂ€nga ihop. Och sĂ„ behövde jag lite hembakat till frysen sĂ„ man har nĂ„t att plocka fram till sommarfikat. đŸ€— SĂ„ allt utom tvĂ„ bitar Ă„kte direkt i frysen men varsin var vi ju tvungna att provsmaka igĂ„r kvĂ€ll, makan och jag. 😜

SĂ„ för den som vill baka silviakaka i lĂ„ngpanna sĂ„ kommer receptet hĂ€r i denna lĂ€nken. För jag har förstĂ„s bakat denna förr och delat med mig av. 😊

Nu ska jag ta och hĂ€lla upp lite kall dricka och sen blir det nog en timmes vila i sovrummet med Lotus. 💕 Ha en fin dag alla! Ta hand om er, drick ordentligt och anvĂ€nd solskydd. đŸ€—

PĂ„ Ă„terseende!☀

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...