Allmänt

Egen pool i värmen!🥰


God middag i sommarvärmen alla!

Idag åkte vi iväg innan det blev alltför hett och inhandlade en pool till lilleman. 💕 Han blir alldeles för påverkad av den här värmen. Vi är ju van vid alla år med Loxy, som aldrig ens flämtade, hur varmt det än var, som alltid låg på rygg i stekheta solen så vi fick tvinga in honom i skuggan och som knappt drack vatten om vi inte trugade honom. Lotus är helt annorlunda och blir väldigt trött av värmen. Så jag får hålla koll på honom hela tiden nu de här heta dagarna, svalka honom i duschen och stänga in mig med honom i vårt mörklagda och skapligt svala sovrum, i allafall när fläkten står på.


Men därför blev det en vovve-pool idag! 😃 Han är inte sådär jätteroad av den ännu. Inte ens med sina nya fina badleksaker. 😄

Men efter lite lock och pock fick han sig ett svalkande tassdopp i allafall. 😄 Vad han än tycker om själva badet så mår han ju såå mycket bättre efteråt och blir så mycket piggare. I allafall för en stund. ❤️

Så nu slipper jag springa in och krånga i duschen varenda gång han behöver svalkas av. Det här blir toppen, och så kan vi blöta fötterna lite då och då också. 😁

För övrigt blir det nog inte så mycket gjort idag. Jag blir själv oerhört slö av värmen och huvudvärken ligger redan på lur. Jag håller tummarna för att det inte blir nån migrän av det längre fram. Men överhuvudtaget tycker jag det är svårt att göra något när det är så här oerhört varmt.

Igår tog jag mig dock i kragen trots skaplig värme då också och bakade en långpanna med Silviakaka. Den är så himla god tycker jag och så enkel att svänga ihop. Och så behövde jag lite hembakat till frysen så man har nåt att plocka fram till sommarfikat. 🤗 Så allt utom två bitar åkte direkt i frysen men varsin var vi ju tvungna att provsmaka igår kväll, makan och jag. 😜

Så för den som vill baka silviakaka i långpanna så kommer receptet här i denna länken. För jag har förstås bakat denna förr och delat med mig av. 😊

Nu ska jag ta och hälla upp lite kall dricka och sen blir det nog en timmes vila i sovrummet med Lotus. 💕 Ha en fin dag alla! Ta hand om er, drick ordentligt och använd solskydd. 🤗

På återseende!☀️

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...