Allmänt

☀️Varma dagar… ☀️

339A43A5-9535-4C55-81F4-A8B88C00E3D6

***

God förmiddag på er alla denna ljuvliga sommarlördag! ?

Jag är en liten smula nervös att vår tänkta semestervecka med värme och sol i underbara Grebbestad riskerar att bli en blöt, stugsittande sådan efter hur det ser ut på vissa väderprognoser. Men vi har fortfarande hoppet kvar. ☺️ Några skurar och lite lägre grader står vi absolut ut med, och växlande molnighet också. Men vi håller i allafall tummarna för att vi får ett såpass fint väder att vi kan vistas ute, både på promenader, utflykter och uteserveringar, eftersom vi har Lotus med oss. Inte många ställen man kan äta inomhus på då tyvärr och hur underbart mysig vi än tycker att stugan är, så vill vi ju inte gärna sitta instängd där en vecka medan regnet öser ner.
Men vi håller som sagt tummarna ett tag till. ?✊?
***

 2F073079-0408-421C-AD84-9F965B7C5B14
***

Men idag njuter jag av en lång ledig dag i solen utan andra måsten än att ta hand om mina blommor och tomatplantor. Och min basilika som växer så det knakar. ? Det är bara vattna, vattna och åter vattna som gäller nu när det är så varmt. I morgon måste jag dessutom sätta om tomaterna innan d0m växer ur sina krukor. Det ska bli såå mysigt att få plocka egna solvarma små tomater på altanen. ?

***

F7D6FE53-7DF5-486B-B39B-ACA95EFF28FD ***

Lotus fick förstås en tidig morgonpromenad innan det blivit för varmt ute. Men trots att vi gick ut så tidigt så fick vi hålla oss på gräsmattor och skogsmark. Asfalten blir otroligt snabbt upphettad och alldeles för het för små hundtassar.
Mormors trädgård är förstås en favvo-plats, främst naturligtvis eftersom bästa kattpolaren Sammie bor där. Där var vi igår och röjde runt men efter ett par racingrundor på gräsmattan (som jag inte hann filma) så tyckte Sammie att det fick vara nog. Det tyckte förstås inte min duracellkanin utan gjorde sitt bästa för att få fart på kattskrället igen. ?

***

DC48E089-623F-49EC-8B9E-DF3F980887E4 ***

Men även en tokig chihuahua påverkas av värmen till slut så efter en promenad hem, en svalkande dusch och lite smarrig leverglass (?) för hundar så varvade även Lotus ner. ☺️

***

3AF281EA-7551-4AEB-ABCC-A486C7DC9338

***

Och somnade gott i skuggan i sin egen solstol med kyldyna. ?

Husse är och tävlar så nu ska vi ha en riktigt lugn dag och bara mysa under parasollet på altanen, Lotisen och jag. ?

Ha en fortsatt härlig helg alla!

☀️

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...